Connect with us
Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 Mihai Voropchievici

Numerologie

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 Mihai Voropchievici

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 Mihai Voropchievici. Ca în fiecare săptămână, numerologul Mihai Vorpchievici a prezentat previziunile săptămânale realizate prin citirea runelor. Horoscopul săptămânal a fost realizat la emsiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Află în continuare ce te așteaptă săptămâna viitoare, în funcție de previziunile runelor.

Mihai Voropchievici: Horoscop rune 25-31 ianuarie

BERBEC

Urmează câteva zile cam dificile, care îi vor da bătăi de cap. Totul devine mai bine, însă, când vede că cineva îl iubește îi va trimite un cadou minunat. Berbecii vor avea legături speciale cu cei dragi, în această săptămână.

TAUR

Taurii sunt protejați de astre. Nativul născut sub acest semn zodiacal are parte de mult belșug săptămâna viitoare. Orice visează devine realitate.

GEMENI

Gemenii au un moment de slăbiciune după data de 25 ianuarie. Tot cu ce știu ei… simbolul dragostei. Dacă ești născut în semnul zodiei Gemeni pregătește-te pentru o viață amoroasă condimentată.

RAC

Săptămâna comunicării pentru acest nativ. Racul are parte de multă socializare, este o săptămână plină de mesaje, unele fiind cu subînțeles. Fii atent să nu ratezi anumite ocazii.

Citește și: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021

LEU

Chiar dacă până acum au avut parte de probleme, Leii trebuie să lase necazurile și grijile la o parte. Vine o săptămână cu mai mult noroc. Urmeză bucurii.

FECIOARĂ

Schimbări mari și acasă și la muncă. Fie se schimbă locuința, fie locul de muncă, o schimbare intervine. Este o decizie importantă!

BALANȚĂ

Chiar dacă pare că totul merge ca pe roate, Balanțel nu trebuie să mâna norocului, recomandă Mihai Vorpchievici. Numerologul spune că răbdarea e cheia și toate lucrurile bune vin dacă așteptați.

SCORPION

Pentru Scorpioni nu vine o săptămână ușoară. Din contră! Urmează zile cu tumult, cu dispute. Lăsați furtuna! Dacă rămâneți calm, totul se va rezolva.

Citește continuarea pe antena3.ro

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top