Connect with us
Horoscop săptămânal 2 - 8 aprilie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii se simt copleșiți de probleme și responsabilități în afaceri sau profesie.

În iubire, însă, norocul este de partea lor. Cei care au o relație se bucură de afecțiune și armonie, iar cei singuri au parte de oportunități sentimentale.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă dificilă pentru nativi. Aceștia se vor simți copleșiți de probleme și de responsabilități și vor trece prin momente în care își vor acuza, pe drept sau nu, prietenii că nu fac prea mult pentru ei.

Capricornii se vor gândi la persoanele pe care le-au tot ajutat de-a lungul timpului și care acum nu-și mai fac timp nici măcar să le dea un telefon.

Starea aceasta de nemulțumire începe de luni, când Marte și Saturn vor acționa în tandem în zodia Capricorn. Marte este planeta Acțiunii și a pasiunii, iar Saturn, planeta Responsabilității și a autorității. Marte le va da Capricornilor energie, curajul de a risca, dorința de a învinge în competiții și de a-și stabili singuri regulile. Vor avea curajul de a risca și de a lansa noi proiecte, chiar acum, când Mercur este retrograd.

Dar, acțiunea lui Saturn nu se va lăsa așteptată și Capricornii vor înțelege la scurt timp că riscurile sau cheltuielile legate de o afacere sunt mai mari decât au calculat sau că trebuie să aștepte mai mult decât credeau pentru fiecare etapă dintr-un proiect.

Dar, dacă în afaceri nu merge totul ca pe roate, prezența planetei Venus în zodia Taur își spune cuvântul în plan sentimental. Iar asta pentru că Venus este planeta Iubirii și în această săptămână (de fapt, până în 24 aprilie) se va afla în casa Iubirii din astrograma Capricornilor.

Iar asta înseamnă mai multă afecțiune și armonie în relațiile existente deja și oportunități sentimentale pentru nativii singuri. Ziua de 7 aprilie va fi una specială în acest sens pentru că Luna aflată în semnul Capricornului va forma un aspect armonios cu planeta Iubirii, aflată în casa Iubirii.

Aflată în zodia Taur, planeta Venus va armoniza și relațiile Capricornilor cu copiii și pentru cei care își doresc să devină părinți, poate veni, în această perioadă, cu vești foarte bune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top