Connect with us
Sfatul zilei 22 martie 2019. 4 zodii primesc ce merită astăzi

Zilnic

Sfatul zilei 22 martie 2019. 4 zodii primesc ce merită astăzi

Citește sfatul zilei 22 martie 2019. 4 zodii primesc ce merită astăzi. Tu te numeri printre ele?

Sfatul zilei de 22 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Este momentul să iei o decizie. Nu are sens să amâni. Mai devreme sau mai târziu tot va trebui să faci asta. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Este ideal să nu te mai lași dominat de sentimente. Încearcă să fii mai rațional și vei vedea că va fi mai bine așa. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Ai așteptat mult timp și în sfârșit primești ceea ce ți-ai dorit. Bucură-te de rezultatele muncii tale, alături de cei dragi! Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Fii atent la cei din jurul tău. Altfel vor începe să creadă că nu îți pasă de ei. Ascultă-i când îți vorbesc! Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Vei realiza că până acum ai avut o idee greșită legată de anumite lucruri. Astfel vei începe să faci anummite schimbări în viața ta. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ: Treci printr-o perioadă frumoasă, însă în același timp ai senzația că nu poți controla totul. Cel mai bine ar fi să te bucuri de moment. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Balanțele nu trebuie să facă promisiuni astăzi. Știu că nu au cum să le îndeplinească pe toate. Numărul norocos al zilei: 17.

SCORPION: Îți lipsesc zilele acelea liniștite, petrecute alături de familie. Nu mai aștepta momentul ideal pentru a sta cu cei dragi! Acel moment este acum! Numărul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Horoscop Oana Hanganu pentru a doua jumătate a lunii martie

SĂGETĂTOR: Încearcă să te bucuri mai mult de moment și să nu te gândești la ce va fi mâine. Până la urmă, prezentul este singurul de care suntem siguri! Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: A venit și ziua aceea magică pe care o așteptai de foarte mult timp! Ai grijă să trăiești fiecare clipă la intensitate maximă! Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Este bine să ai grijă și de sănătatea ta. Așa că las-o mai moale cu activitățile care te obosesc și te stresează. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Cine spunea că un vis nu poate deveni realitate? Dacă nu credeai asta până acum, cu siguranță astăzi vei începe să o faci. Numărul norocos al zilei: 2.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top