Connect with us
Prognoza meteo 2 noiembrie 2020. Temperaturi de toamnă autentică

Vremea

Prognoza meteo 2 noiembrie 2020. Temperaturi de toamnă autentică

Prognoza meteo 2 noiembrie 2020. În această zi, temperaturile vor fi apropiate de cele obișnuite pentru această perioadă a anului. Maximele se vor situa între 12-14 grade Celsius, iar minimele vor fi între 3-6 grade, media regională.

Prognoza meteo 2 noiembrie 2020

Prognoza meteo 2 noiembrie 2020. Conform meteorologilor, în luna noiembrie, valorile termice vor marca o scădere considerabilă față de luna octombrie, în timp ce precipitațiile vor fi în ușoară creștere. Urmează nopți răcoroase cu brumă și îngheț la sol. Vremea se va menține închisă și umedă.

„În nopţile senine, frigul este adesea pătrunzător, iar bruma şi îngheţul la sol sunt fenomene des întâlnite. Masele de aer umed şi cele reci continentale ce se deplasează dinspre Câmpia Rusă se întâlnesc adesea deasupra ţării noastre astfel că vremea se menţine închisă şi umedă zile de-a rândul. În aceste condiţii şi valorile termice marchează o scădere considerabilă faţă de luna octombrie”, anunță meteorologii.

De ieri și până astăzi, 1 noiembrie, până la ora 16.00 a fost în vigoare o informare meteorologică de intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ și precipitații mixte în zona de munte.

Specialiștii ANM au anunțat că în nordul, centrul, estul și sud-estul țării temporar va ploua, iar la munte și posibil în Subcarpații Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte.

Prognoza meteo 1 noiembrie 2020

Local cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va prezenta intensificări, pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă îndeosebi în sud-vest, iar duminică (01 noiembrie) în est și sud-est în general cu viteze de 50…60 km/h. În zona de munte rafalele vor depăși temporar 60….80 km/h.

În perioada 2-9 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor deficitare în regiunile sudice.

Am avut parte de o vară lungă în acest an. Septembrie 2020 a fost cea mai caldă lună septembrie înregistrată în lume de la debutul măsurătorilor meteorologice, potrivit serviciului european de monitorizare a schimbărilor climatice Copernicus, care evocă posibilitatea ca 2020 să detroneze 2016 de pe primul loc în clasamentul celor mai calzi ani înregistraţi vreodată în epoca modernă

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top