Connect with us
Ce pensie avea Ionela Prodan și ce avere rămâne, de fapt, fetelor sale

Monden

Ce pensie avea Ionela Prodan și ce avere rămâne, de fapt, fetelor sale

Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala și a murit la vârsta de 70 de ani. Moartea îndrăgitei artiste de muzică populară a lăsat un gol în sufletele celor care au iubit-o, iar acum a început să se vorbească despre averea lăsată în urmă de aceasta.

Ionela Prodan avea o pensie care s-a schimbat de-a lungul anilor. Conform celor de la Libertatea, mama sexy-impresarei Anamaria Prodan încasa lunar 1.700 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 20.400 RON pe an, în anul 2012, potrivit declarației de avere.

Pensia Ionelei Prodan s-a majorat în anul 2016, astfel că ea primea lunar 2.200 de lei pe lună, adică 26.400 RON anual.

În urmă cu doi ani, pe când candida la un loc în Parlament, Ionela Prodan a depus o declarație de avere. Din aceasta reieșea că artista avea în proprietate o vilă de 450 de metri pătraţi evaluată la aproximativ 600.000 de euro, pe lângă apartamentul şi casa din Bucureşti.

Ea mai deținea altă casă în Jilava dar şi terenurile agricole din Cornetu şi Dăbuleni. Asta în timp ce în conturi cântăreaţa de muzică populară avea aproximativ 1,4 milioane de euro.

De asemenea, deţinea bijuterii în valoare de 5.000 de euro şi tablouri de 10.000 de euro.

Averea va ajunge la cele două fice ale ei, Anca şi Anamaria. În urmă cu câţiva ani, cântăreaţa anunţase că a pus câte 30.000 de euro în contul fiecăruia dintre cei patru nepoţi, pe care îi pot accesa doar când împlinesc 18 ani.

Anamaria Prodan, despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela Prodan

Incident la priveghiul Ionelei Prodan

Cei de la Spynews susțin că un incident a avut loc la priveghiul de miercuri al artistei.

Conform publicației tabloide, un bărbat plângea și țipa la ușa capelei din cimitirul Bellu, iar oamenii care supraveghează zona au decis să nu îl lase să intre pentru ca situaţia să nu degenereze.

Potrivit surselor spynews.ro, bărbatul are un comportament recalcitrant şi există posibilitatea să fie sub influenţa alcoolului. S-a prezentat acolo cu câteva flori în mână şi voia să intre, însă pentru liniştea celor prezenţi în interior acesta a fost oprit afară.

Ionela Prodan, care a decedat din cauza unor probleme la pancreas luni, va fi înmormântată joi la cimitirul Bellu.

Potrivit ultimelor informații, Elisabeta Ticuța va interpreta la înmormântarea Ionelei Prodan un cântec de despărțire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top