Connect with us
Liviu Arteni, în pericol după moartea Israelei! Apropiații săi au dezvăluit veștile triste despre el!

Monden

Liviu Arteni, în pericol după moartea Israelei! Apropiații săi au dezvăluit veștile triste despre el!

Israela a murit, iar Liviu Arteni a fost devastat de moartea foste soții. Apropiații acestuia se tem acum pentru viața lui și au făcut dezvăluiri despre starea reală a bărbatului.

Liviu Arteni se află într-o situație extrem de complicată, în acest moment. Potrivit apropiaților, Liviu este în pericol.

Fostul soț al Israelei Vodovoz a plecat de 3 luni în Alicante, Spania, acolo unde urma să găsească o proprietate unde să se mute cu aceasta. Israela și Liviu au făcut pace după ce bărbatul a acceptat să urmeze un program de la o clinică de dezalcoolizare, scrie wowbiz.ro.

De asemenea, Israela urma să lichideze toate proprietățile din România și să se mute definitiv în Alicante cu Liviu. Toate planurile s-au destrămat odată cu moartea Israelei.

Se pare că Liviu era dependent financiar de fosta sa soție, care nu ar fi stat extraordinar la capitolul „lichidități”.

Acum, apropiații se tem că el va cădea din nou în patima băuturii, acum că toate speranțele sale la un trai mai bun s-au năruit. Mai mult decât atât, aceștia spun că bărbatul devine foarte violent când bea.

 „Nuuu, nu e moartă, mă! (…) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam”, le- a spus Liviu, celor de Antena Stars, foarte puțin coerent.

Israela Vodovoz va fi înmormântată în Israel. Trupul neînsufleţit al femeii de afaceri va fi transportat cu un avion copiilor ei, Hilla şi Yaniv.

Autopsia a arătat ca Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt și a provocat o hemoragie internă.

Fosta balerină avea organismul slăbit din cauză că suferea de astm.

De asemenea, la autopsie s-a mai descoperit că Israela nu a respectat indicațiile primite de la medici după  montarea inelului gastric.

Israela a fost găsită moartă, în casa sa, pe 10 martie.

Citește și: “A murit cu zile!” Noi dezvăluiri despre Israela: Care ar fi fost greșeala fundamentală a femeii

Citește și: Ce a patit Liviu după moartea Israelei

1 Comment

1 Comment

  1. ioan petrisor

    2018-03-15T17:11:50+02:00 at 17:11

    E trist cand maoare un om,foarte tirst,dar iertati-mi comentariul,acest derbedeu care nu a muncit o ora,ce se face????simplu,va munci,ori trebuie sa-l ajutam lunar….haideti oameni ai mediilor terminati odata cu aceste povesti de prost gust”munca inobileaza”deci ce ramane cu sarmanul ,trantor???
    Si mai mult lasati-o in odihna Domnului,terminati odata cu aceste articole de prost gust.lipsite de moral,demnitate,mandrie,focar de minciuni si liüsa de respect pentru mort….gata s-a dus,inchideti pagine si lasati-ne in saracia noastra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top