Connect with us
Marius Țeicu, dezvăluiri cutremurătoare: „Ajunsese la 39 de kilograme...”

Monden

Marius Țeicu, dezvăluiri cutremurătoare: „Ajunsese la 39 de kilograme…”

La aproape un an de când și-a pierdut fiica, Marius Țeicu trece prin clipe cumplite. Cunoscutul compozitor și interpret nu își poate reveni nici acum după ce a pierdut-o pe Patricia din cauza unei boli cumplite.

Acesta a vorbit despre lucrurile pe care le face în fiecare zi după ce a pierdut-o pe fiica sa.

Am învățat să nu mă vait dacă mă doare măseaua, capul, burta, pentru că ea a suferit atât de mult în anii ăștia, și de fiecare dată, indiferent cine o întreba „cum te mai simți”, zicea „foarte bine”. Ajunsese la 39 de kilograme(…). Asta am învățat. Și suferința face parte din viață noastră. „, a declarat muzicianul  pentru Antena Stars când a fost întrebat ce a învățat de la fiica sa.

Citește și: A murit fata lui Marius Țeicu, Patricia

„Era un feeling special între mine și ea. De fiecare dată când mă culc, mă rog, în fiecare seară. Înainte mă rugăm să se facă bine, acum mă rog să o țină aproape de el și să se odihnească, că s-a chinuit foarte mult. Îi spun numele, mă gândesc la ea și cu toate astea nu am visat-o până acum.„, a adăugat artistul.

La scurt timp după ce a pierdu-o pe Patricia, Marius Țeicu a dezvăluit că a fost cel mai greu moment din viața sa

„În ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viața mea, acum cred că e cel mai greu moment… când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza. Zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei.

Citește și: Drama lui Marius Teicu! Fiica sa sufera de o boala cumplita

Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite… cu o boală ca asta nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiați”, a spus Marius Țeicu, cu lacrimi în ochi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top