Connect with us
Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat la X Factor! Are legătură cu Lidia Buble

Monden

Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat la X Factor! Are legătură cu Lidia Buble

După șapte sezone, Răzvan Simion și Dani Oțil au renunțat la X Factor . Cei doi au prezentat emisiunea timp de 7 ani. Show-ul de la Antena 1 va reveni cu cel de-al optulea sezon, în această toamnă, cu un nou prezentator. Anunțul a fost făcut în emisiunea acestora, chiar de către cei doi prezentatori.

„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentăm «X Factor». Au fost șapte ani minunați. Au fost șapte ani de emoție pură. Au fost șapte ani de povești de viață. Timpul trecut al verbului nu înseamnă pentru noi renunțare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulțumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat la X Factor: Se pare că prezentatorul tv vrea să se ocupe mai mult de proiectele iubitei sale, Lidia Buble.

Potrivit Click!, Răzvan Simion a renunț la proiectul de televiziune pentru  a se concentra pe cariera solistei. Se pare că acesta nu mai avea timp de toate proiectele în care era implicat, așa că a preferat să nu mai prezinte show-ul de la Antena 1.

”Proiectele pe care le are, de ceva timp, în managementul echipei Epiq Records, în special al artistei Lidia Buble, nu-i mai permit lui Răzvan Simion să aibă timpul necesar pentru a face și altele în paralel.

”La începutul anului, Răzvan i-a devenit Lidiei Buble și…”

Aspectul cel mai important este că, de la începutul anului, Răzvan i-a devenit Lidiei Buble și manager, în adevăratul sens al cuvântului, și se concentrează și se implică foarte mult în cariera artistei care îi este și iubită, de altfel, dar și în activitătile de studio, ale echipei lui de la casa de producție Epiq”, au declarat surse din apropierea matinalului de la Antenă 1.

”Proiectele pe care le are, de ceva timp, în managementul echipei Epiq Records, în special al artistei Lidia Buble, nu-i mai permit lui Răzvan Simion să aibă timpul necesar pentru a face și altele în paralel.

Aspectul cel mai important este că, de la începutul anului, Răzvan i-a devenit Lidiei Buble și manager, în adevăratul sens al cuvântului, și se concentrează și se implică foarte mult în cariera artistei care îi este și iubită, de altfel, dar și în activitătile de studio, ale echipei lui de la casa de producție Epiq”, au declarat surse din apropierea matinalului de la Antena 1.

Citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil au fost înlocuiți de la X Factor

Nu mai este un secret pentru nimeni că Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la Neatza cu Răzvan și Dani, și-a părăsit soția pentru nimeni alta decât Lidia Buble.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au cunoscut pe 25 septembrie 2014, în emisiunea acestuia de la Antenă. Fix în ziua respectivă, Răzvan și fostă soție împlineau 14 ani de când erau împreună.

Potrivit surselor din apropierea celor doi, la vremea respectivă, Răzvan a fost la ”Festivalul Castanelor”, unde Lidia Cânta. Solista a fost cea care a încercat să îl seducă pe Simion!

1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    2018-06-01T17:07:55+03:00 at 17:07

    Imi pare sincer rau pentru Razvan. Ar trebui sa se preocupe de cariera lui in primul rand, pentru ca nu se stie care-i viitorul relatiei lor. Daca se despart va suferi foarte mult. Doar timpul va demonstra daca si ea tine la el. Insa nu cred ca trebuia sa accepte decizia lui Razvan. Pentru el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top