Connect with us
Petrică Mâțu Stoian a visat că producătorul său s-a stins din viață: „După doar câteva ore, a venit la mine un coleg...”

Monden

Petrică Mâțu Stoian a visat că producătorul său s-a stins din viață: „După doar câteva ore, a venit la mine un coleg…”

Petrică Mâțu Stoian este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Artistil a dezvăluit un secret pe care puține persoane îl cunosc despre interpret.

Petrică Mâțu Stoian are premoniții. Rapsodul a mărturisit că, la un moment dat, o întâmplare i-a schimbat viața pentru totdeauna.

„Când visez ceva, se întâmplă. De exemplu, am visat c-a murit în accident de maşină Gruia Streinu, producătorul meu de la fosta casă de producţie. Eram la o filmare la Muzeul Satului din Curtişoara, Gorj. El a plecat cu maşina la un examen, am încercat să-l sun pe telefonul mobil, dar n-a răspuns.

După doar câteva ore a venit la mine un coleg să mă anunţe c-a avut accident şi-a decedat. Vă daţi seama cum m-am simţit… Alteori, am o senzaţie ciudată de déjà-vu. De obicei, când mi se întâmplă aceste lucruri, postesc în ziua următoare, dar şi vinerea„, a povestit indragitul interpret de muzica populara in revista „Taifasuri”.

Citește și: Premoniție îngrijorătoare după moartea Cristinei Stamate: “Sunt uimită şi plâng …”

Gruia Streinu a murit pe 15 iulie 2000, intr-un accident de circulatie petrecut langa orasul Hateg. Producatorul, fondatorul primei case de productie din zona Gorjului, avea doar 38 de ani.

Te-ar putea interesa și: Stela Popescu, dezvăluire cutremurătoare: „Trei vise îngrozitoare!”

Stela Popescu s-a stins din viață joi, iar actrița a fost condusă duminică pe ultimul drum. Decesul ei a îndoliat întreaga Românie, iar după moartea ei au început să apară tot mai multe mărturii cutremurătoare ale acesteia.

Citește și: Maria Ghiorghiu dezvăluie trei previziuni ÎNGROZITOARE pentru România: “Va fi vărsare de sânge! Vor ieși în stradă”

Unele dintre ele se referă la unele vise asemănătoare unor premoniții. Într-un interviu acordat celor de la Jurnalul Național, marea actriță spunea că a a avut trei vise îngrozitoare înainte ca mama ei să moară.

„Înainte de a muri mama am avut trei vise care parcă m-au anunţat. Trei vise îngrozitoare. Mama avea cancer la sân şi o dată am visat-o goală… cădea într-un puţ.

Am tras-o de mână şi, e adevărat, a mai trăit trei ani. Am visat-o într-o piaţă rece, unde vindea ficat şi, la scurt timp, a făcut metastaza la ficat”, spunea Stela Popescu.

„Cu trei săptămâni înainte de a muri – eu trebuia să plec în Israel, la o nuntă, împreună cu Arşinel – sărăcuţa mi-a spus: „Nu pleca nicăieri în turneu, că-mi trebuie paşaportul, pentru că plec în Canada”.

Iar eu i-am spus: „Păi ce, nu-ţi poţi scoate singură paşaport?”, a mai spus actriţa. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top