Connect with us
Ionuț de la Exatlon a plecat din România! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Monden

Ionuț de la Exatlon a plecat din România! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Marele învins de la Exatlon, Ionuț Sugacevschi, a plecat din România. Fostul concurent din echipa Războinicilor a părăsit țara.

Cunoscut de către fani drept „Jaguarul”, Ionuț de la Exatlon a decis că este momentul să plece din țară. Acesta și-a luat soția și au plecat împreună în Belgia, țara unde cei doi locuiesc de câțiva ani.

Timp de câteva zile după terminarea concursului, Ionuț a petrecut alături de familia și de prietenii săi clipe de neuitat. Însă, acesta crede că vacanța a luat sfârșit, așa că pasul firesc este întoarcerea în Belgia.

Cum a ajuns acolo, „Jaguarul” a postat o fotografie cu el, însoțită de un mesaj vesel: „O zi frumoasă, oameni minunați!”.

În finala Exatlon, acesta a dezvăluit că a trecut prin clipe cumplite pe vremea când era doar un adolescent. Din dorința de a-și ajuta prietenii, a plecat în Ibiza, acolo unde a fost nevoit să doarmă într-un depozit.

Citește și: EXATLON O fostă concurentă face nominalizări pentru noul sezon

”Eu nu vin cu o lecție învățată. Am avut multe momente grele din viața mea. Am plecat de multe ori de acasă cu ghiozdanul. Țin minte un moment care m-a ambiționat foarte tare. Am plecat cu un prieten în Ibiza. Mi-a zis să plecăm să muncim. Am plecat amândoi. Cu bani de bilet și de feribot. Am ajuns acolo și socotisem bani de acasă.

Credeam că ne rămân niște bani. Am ajuns în port și ploua și mai aveam 50 de cenți în buzunar. Ne-am uitat în port și am dat cu banul. Am mers în stânga. El știa de o fundație. Nu aveam unde dormi. Chestia asta m-a ajutat. La fundație se dădea mâncare și puteai să mănânci.

Citește și: Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, planuri mari după ce au terminat Exatlon! Ce au de gând să facă, fanii vor fi fericiți

Am așteptat de la cinci dimineața până la 10, primul mic dejun l-am luat la Caritas. Nu aveam nimic.  Din două ghiozdane am făcut doar unul și am luat-o la pas, să căutăm ceva de munca, să facem ceva să trăim. Ne-am chinuit mult. Am dormit în acel bloc cu mulți oameni ai străzii, erau sparte geamurile.

Am căutat cartoane să dormim pe ele. Ne încălzeam, ne sufleam unul altuia în ceafă. Poliția ne verifica la trei dimineață, ne loveam trei săptămâni. Am găsit o mașină părăsită. Am stat ceva timp acolo, mergeam foarte mult pe jos, zeci de kilometri”, a povestit Ionuț un moment greu, care l-a definit ca om.

„Am întâlnit o mulțime de români și am încercat să ne ajute să putem să facem și noi niște bani. Stăteai de la cinci până la cinci dimineața și împărțeai anumite pliante pentru 20 de euro. Mâncam o dată pe zi. Am încercat să nu cheltuim din acei bani ca să ne putem face CV-uri.

Ne trebuiau bani pentru internet și pentru CV-uri. Am strâns acei bani, am ajuns la un internet cafe, ne-a ajutat un român și am început să le împărțim. Luam fiecare club în parte și lăsam un CV. Mergând pe jos, am ajuns să traversăm întreaga Ibiza.

Am ajuns la un aprozar și am cerut acolo de muncă. Muncea o femeie româncă acolo și am lăsat acel CV acolo și am vorbit cu ea.

Ne-a strigat și ne-a spus că soțul ei muncește în câmp. Am ajuns să lucrez acolo cinci luni. În același timp, dormeam în acel hambar în care se strângeau legumele și fructele. După ce terminam munca, mai făceam bani pe pliante”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top