Connect with us
Povestea de viață incredibilă a cântăreței Margareta Clipa. S-a căsătorit cu cel care-i fusese naș de cununie

Monden

Povestea de viață incredibilă a cântăreței Margareta Clipa. S-a căsătorit cu cel care-i fusese naș de cununie

Povestea de dragoste dintre cântăreața de muzică populară Margareta Clipa și actualul ei soț, Gheorghe Cusiac, își are originile în copilăria celor doi. Margareta și Gheorghe se știau de copii, iar adolescența le-a adus iubirea.

Margareta Clipa nu a fost plăcută de soacră

Margareta Clipa s-ar fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui Gheorghe nu a fost de acord. Ea era o cântăreață la început de drum, în timp ce Gheorghe era inginer. Această diferență de statut dintre cei doi nu a fost pe placul mamei lui Gheorghe, astfel încât aceasta a făcut tot ce-a ținut de ea să-i vadă despărțiți:

“Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, povestea Margareta Clipa în urmă cu mai mulți ani, la emisiunea Happy Hour.

Dar cei doi au ținut legătura peste ani și s-au reîntâlnit la nunta Margaretei cu primul ei soț. Gheorghe și soția lui au venit la nunta Margaretei Clipa în calitate de… nași de cununie. Dar nici măcar căsniciile pe care le avea fiecare dintre ei nu au putut să stingă sentimentele puternice care luaseră naștere încă din copilărie și se intensificaseră cu fiecare an care trecea.

Fina și nașul, poveste de iubire cu final neașteptat

În momentul în care și-au dat seama că sentimentele nu dispăruseră, cei doi au luat decizia de a divorța de soții de la acel moment. Primul care a intentat divorț a fost Gheorghe. După el, a venit rândul artistei Margareta Clipa să divorțeze de cel alături de care trăise câțiva ani. Odată lucrurile aranjate, Margareta și Gheorghe s-au putut iubi în voie, iar în 2002, și-au unit destinele: “Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mărturisit solista în emisiunea Happy Hour.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top