Connect with us
Prezentatoarea Dina Haroun murit la 44 de ani! A lăsat în urma sa un băiețel în vârstă de trei ani

Monden

Prezentatoarea Dina Haroun murit la 44 de ani! A lăsat în urma sa un băiețel în vârstă de trei ani

Veste extrem de tristă despre una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare TV. Dina Haroun, o faimoasă actriţă de televiziune din Siria, a murit luni, la vârsta de numai 44 de ani, în urma unei infecţii la plămâni. În urma sa, aceasta a lăsat în urmă un băiețel pe care îl iubea la nebunie.

Dina Haroun, născută pe 24 decembrie 1973, la Latakkia, era mama unui băieţel, numit Karam, născut în aprilie 2015. Ca actriţă, ea a început să cunoască succesul în anul 2000, o dată cu apariţia în serialul de mare succes Maraya, în care a jucat până în 2011. În 2010 ea s-a căsătorit cu omul de afaceri sirian Khaldoun Waleed.

Cei apropiați nu îți pot reveni după ce au auzit că Dina nu mai este printre ei. Aceasta s-a stins la Spitalul Universitar Al Assad din capitala Siriei, Damasc.

Citește și: Marea soprană Monsterrat Caballe a murit în Spania

Din primele informații, aceasta s-ar fi stins din cauza unei infecții la plămâni, despre care nu a știut nimic. A ajuns la spital spunând că nu poate respira așa cum trebuie. De asemenea, despre Dina s-ar fi spus că a avut și niște probleme intestinale, potrivit surorii sale, Tollay Harun.

Citește și: A murit actrița Oltița Chirilă. Cauza decesului

Duminică, sora Dinei a publicat o fotografie de-a Dinei, lângă care a scris: „Cele două promisiuni se vor întoarce la tine și tu mă vei vedea, Doamne, Doamne, Doamne, fii cu ea, Doamne”.

În trecut, aceasta a avut probleme de sănătate. Dina a suferit anul trecut un accident vascular cerebral, apoi a stat în convalescență aproximativ două luni.

Pe 24 decembrie, aceasta ar fi împlinit 45 de ani. De-a lungul carierei sale începută în anul 2000 cu artistul Yasser Al-Azmah, Dina a prezentat mai multe emisiuni de televiziune, precum „Our Dreams Deferred”, „Modern Mirrors”, „Occasions and Tales” and „Soft Thorns”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top