Connect with us
Probleme pentru Kassandra Rotariu, fiica soților Rotariu. Care este starea ei de sănătate

Monden

Probleme pentru Kassandra Rotariu, fiica soților Rotariu. Care este starea ei de sănătate

Kassandra Rotariu, fiica adoptivă a soților Rotariu, are grave probleme de sănătate, la vârsta de doar 12 ani.

Fetița suferă de osteomielită, boală care îi topește oasele, și se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul stâng, după mai multe ședințe de fizioterapie.

Fata a fost operată de zeci de ori în Franța. A trecut prin 47 de operații, la mâni și la picioare, însă necazurile continuă, căci urmează o altă intervenție chirurgicală la piciorul stâng, mai scurt cu 11 cm față de cel drept.

“Fata este acum plecată la spital în Franța cu soțul meu. Face pentru prima dată kinetoterapie și fizioterapie. Mi-a zis doctorul că nu o mai operează dacă nu face aceste ședințe, trebuie să facă vreo 30.

Îmi este tare milă de ea, îmi spune tot timpul că o doare corpul, i-am promis că atunci când vine din Franța o să meargă la masaj”, a declarat Dana Rotariu pentru Click!

Kassandra a avut o copilărie de coșmar. Propria bunică a aruncat-o de la etaj, a ars-o cu ţigara, a desfigurat-o cu acid sulfuric, i-a smuls unghiile şi i-a dislocat maxilarul.

Probleme și cu fata cea mare a soților Rotariu

Acesta nu este singurul necaz din familia Rotariu. Fata cea mare a celor doi soți este acuzată că a bătut un copil de la creșa unde era angajată, până când i-a rupt piciorul.

Fostul fotbalist Iosif Rotariu a declarat pentru News.ro că este vorba despre creşa pe care o deţine familia sa, iar fiica sa, Romina Rotariu, este îngrijitoare acolo. Aceasta este bolnavă de diabet şi a suferit o hipoglicemie în momentul în care a agresat copilul.

”S-a întâmplat în urmă cu două zile. Fetiţa se află la spital, are o atelă pusă la femur. Fata mea este bolnavă de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia.

Practic era inconştientă. S-a făcut reclamaţie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rău că s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat Rotariu.

Romina Rotariu este cercetată pentru purtare abuzivă, lovire şi alte violenţe.

Citește și:Scene șocante la o creșă. Ce putea să facă îngrijitoarea cu copiii

1 Comment

1 Comment

  1. roti

    2018-07-29T02:13:58+03:00 at 2:13

    Bani aruncati pe fereastra, oameni nebuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top