Connect with us
Soțul Vulpiței își aniversează ziua de naștere! Vor petrece în carantină

Monden

Soțul Vulpiței își aniversează ziua de naștere! Cum vor petrece

Viorel Stegaru, jumătatea masculină a cuplului extrem de mediatizat în ultima jumătate de an, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Soțul Vulpiței nu va face mare petrecere, întrucât este obligat de împrejurări să stea în casă. Chiar și așa, soția lui a ținut să anunțe că e ziua lui, printr-o postare pe Instagram.

Soțul Vulpiței își aniversează ziua de naștere

Astăzi este ziua de naștere a lui Viorel Stegaru – soțul Vulpiței. El și soția Veronica, cunoscută sub numele de Vulpița, vor petrece această zi de sărbătoare în locuința lor din Capitală din motive bine cunoscute de toată lumea.

Mai au câteva zile de petrecut acasă și, cel mai probabil, imediat după vor reveni pe micul ecran. Au destui fani care abia așteaptă să-i revadă, mărturie stând mesajele pe care le primesc cei doi pe Instagram.

Veronica și Viorel s-au făcut cunoscuți prin aparițiile televizate în emisiunea Acces Direct, prezentată de către Mirela Vaida. Cei doi și-au pus pe tavă relația, cu suișuri și coborâșuri, fapt care, se pare că a prins bine la public.

În această perioadă, emisiunea Acces Direct a fost pusă pe pauză, după ce în echipa care pregătește acest format au fost probleme bine cunoscute de toți telespectatorii.

Cine sunt soții Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru sunt originari din județul Vaslui, comuna Blăgești. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani.

În ianuarie 2020, într-un interviu realizat pentru ziarul vasluian Vremea nouă, Veronica a declarat că a fost răpită de trei bărbați și violată de unul dintre aceștia, acuzând Poliția Locală de mușamalizarea incidentului.

Pe 13 ianuarie 2020, soții Stegaru au fost invitați pentru prima dată la emisiunea Acces Direct. De atunci, au continuat să apară pe micile ecrane.

Conform unei estimări făcute de Pagina de media, televiziunea ar fi avut încasări cuprinse între 350,000 și 400,000 de euro, datorate episoadelor de Acces direct în care a apărut cuplul Stegaru.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top