Connect with us
Surpriză! Cui i-a lăsat toată averea Zina Dumitrescu. Am aflat ce scrie exact în testamen

Monden

Surpriză! Cui i-a lăsat toată averea Zina Dumitrescu. Am aflat ce scrie exact în testamen

Înainte să fie internată la azil, Zina Dumitrescu deținea nenumărate bijuterii scumpe, blănuri de lux și alte multe lucruri de valoare, precum și două automobile, de care nimeni nu mai știe nimic. Mai avea și un apartament pe Calea 13 Septembrie din București, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei. Din toate acestea, ”Mama Modei Românești” se pare că a rămas doar cu un singur teren intravilan pe care-l deținea împreună cu o prietenă.

Din ce știu, mai avea un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut să-l vândă, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte”, a spus Ion Cassian, înainte cu câteva luni ca Zina Dumitrescu să moară

Ce s-ar fi întâmplat cu terenul Mamei Zina

Potrivit unor surse din interiorul azilului de bătrâni în care aceasta și-a petrecut ultimii șapte ani din viață, ”Mama Zina” și-ar fi arătat intenția, în repetate rânduri, să lase moștenire terenul pe care-l deține azilului de bătrâni care-i devenise casă.  Cu toate acestea, nu se știe dacă, înainte să se stingă din viață, Zina Dumitrescu a apucat să meargă la un notar împreună cu Ion Cassian, bărbatul care deține stabilimentul, și să parafeze moștenirea în mod oficial.


Citește și


Mai mult decât atât, în urmă cu ceva timp, Ion Cassian a susținut că fiul regretatei creatoare de modă, Cătălin Negreanu, nu mai  avea dreptul la avere din simplul motiv că acesta nu și-a mai vizitat mama de multă vreme.

”Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit, Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, pentru o publicație din România.

Mai multe în CANCAN

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Travian

    2019-04-03T14:39:08+03:00 at 14:39

    Nu stiam ca azilul de batrini este si cruce de piatra . Adica stabiliment condus de o matroana .
    Interesant cum se joaca unii cu cuvintele .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top