Connect with us
Ovidiu Anton, cantaretul care trebuia sa reprezinta tara noastra la Eurovision 2016, a reactionat dupa ce Romania a fost exclusa din competitie.

Știri

Reactia lui Ovidiu Anton dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Ovidiu Anton (Ovi), cel care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision 2016, a reactionat dupa ce EBU a decis sa excluda tara noastra din competitie, ca urmare a datoriilor acumulate de TVR.

„Dragi prieteni, Am primit si eu intr-un final instiintarea oficiala. Incerc sa zambesc si sa nu ma ia valul insa… e nedrept. Eu raman acelasi, acelasi artist sincer, acelasi luptator care a castigat prin votul juriului si al publicului… dar cu toate astea, paradoxal, trebuie sa ma declar invins… de cine ? de ce ? Corect??? … nu stiu cum sa o spun frumos acum asa ca ma abtin”, a scris Ovidiu Anton pe Facebook.

Citeste si: Anunt soc: Ce se intampla cu TVR dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Romania nu va mai participa la Eurovision din cauza datoriilor mari acumulate de Televiziunea Romana. Este pentru prima data in istoria de 61 de ani a concursului cand o tara este data afara din competitie.

Televiziunea Romana a acumulat o datorie de circa 16 milioane de franci elvetieni catre European Broadcasting Union (EBU), din 2007 si pana astazi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top