Connect with us
Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva, planuri de viitor

Vedete

Anunț-bombă în lumea mondenă! Ștefan Bănică Jr. și-a cerut iubita în căsătorie

În urma cu trei ani, lumea showbizului era zguduită de anunțul despărțitii dintre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. La scurt timp după divorț Ștefan Bănică Jr. a făcut publică relația lui cu o altă tânără cunoscută, Lavinia Pârva.

Invitată la o emisiune tv difuzată la Pro Tv, Lavinia a răspuns întrebărilor curioase ale prezentatorilor. Ea a vorbit despre inelul de logodnă, nuntă și rochia de mireasă.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au planuri de nuntă

„Cum ar fi să spun: A fost nunta , dar nu ştiţi?! Eu nu m-am gândit foarte mult la rochia de mireasă, dar după ce am probat aceste rochii, m-am gândit clar că rochia mea va fi simplă, comodă”, a spus Lavinia Pîrva la „Vorbește lumea”.

După ce a vorbit, pe ocolite, despre planurile sale și ale lui Ștefan Bănică Jr. de viitor, Lavinia a declarat voalalt că a fost cerută în căsătorie.

” Indiferent cum se întâmplă lucrurile astea, eu nu o să spun. Am fost oarecum noi doi. Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu. Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc”, a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu Andreea Marin, în ianuarie 2006. Cei doi au împreună o fetiță, Violeta, născută în anul 2007.

Cei doi au făcut anunțul despărțirii printr-un mesaj pe Facebook.

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi.

Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică”, a scris Ștefan, pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top