Connect with us

Vedete

Prințul Harry a confirmat că are o relație cu Meghan Markle FOTO

Prințul Harry (32 de ani) a confirmat că are o relație cu actrița americană Meghan Markle. El a răbufnit și la adresa presei, criticând jurnaliștii pentru ”valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei.

”Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice – defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media”. se arată într-un comunicat transmis de palatul Kensington.

Citește și: Printul Harry a sarutat-o de curand. Cine este vedeta?

”Altele au fost ascunse publicului – eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea a fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Printul Harry, cuvinte emotionante despre mama lui, Diana

Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle într-o declaraţie transmisă de Palatul Kensington, în care critică presa pentru , informează BBC.

Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, este o actriţă americană născută în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul ”Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top