Connect with us
Kosem

TV

Kanal D va difuza un nou sezon din serialul Kosem, în curând

Kanal D va difuza, in curand, cel de-al doilea sezon al serialului „Kosem”,  productia care recreeaza magnific Turcia Otomana. Sultana Kosem, personajul central al povestii, a fost una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Daca in primul sezon, rolul lui Kosem a fost interpretat de tanara actrita cu origini romanesti Anastasia Tsilimpiou, acum rolul ii revine superbei Nurgul Yesilcay, actrita care deja a cucerit publicul din Romania cu rolul principal feminin din „Furtuna pe Bosfor”.

O regasim pe sultana Kosem femeie in toata puterea cuvantului, in mijlocul tradarilor, comploturilor si mortilor suspecte. Povestile intense de dragoste, infidelitatile si „comuniunile” pur strategice transforma haremul si intregul Palat intr-un nesfarsit camp de lupta. Kosem face totul pentru a-si pastra influenta intacta si a-si impune vointa pe scena politica.

Reamintim ca serialul „Kosem” este realizat de aceeasi echipa de producatori care au oferit publicului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, cele doua productii facand parte din seria purtand numele „Secolul Magnific”. Decoruri fabuloase care ne intorc in timp, in secolul al XVII-lea otoman, costume care ne duc gandul la realizarile minutioase si bogate din „Sueyman Magnificul”, un scenariu alert si actori remarcabili, acestea sunt ingredientele unui nou sezon „Kosem”, care va tine publicul cu sufletul la gura, in curand, la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top