Connect with us
VIDEO. Un alt fotbalist a murit pe teren

Știri

VIDEO. Un alt fotbalist a murit pe teren

S-a produs o noua tragedie in lumea sportului. Un alt fotbalist a murit pe terenul de fotbal in timpul unui meci al echipei sale cu Defensores de Colon, scrie The Mirror.

Michael Favre a murit pe teren dupa ce s-a ciocnit de un alt jucator. Impactul a fost atat de puternic, iar argentinianul atat de slabit incat a cazut la pamant inconstient.

Dupa prima cadere la pamant, Favre s-a ridicat pentru a-si infrunta adversarul, insa a fost lovit din nou, si, vizibil ametit, acesta s-a prabusit pe teren. Jucatorul de 24 de ani a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii nu mai puteau sa il salveze in ciuda eforturilor de resuscitare a acestuia.

Cauza mortii lui Dan Condrea. Unde va fi inmormantat afaceristul

Fotomodelul Olivia Ku a murit in timpul unei sedinte foto

Favre juca pentru echipa argentiniana dintr-o liga inferioara numita San Jorge de Villa Elisa din provincia Entre Rios, scrie elperiodico.com. Tot mai multi sportivi au decedat in ultima vreme in timpul competitiei sau la antrenamentele speciale.

Reamintim cazurile Patrick Ekeng, dinamovistul care a murit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul Constanta; David Ginola, care participa la un turneu de golf in Franta; Cornel Chiuariu, un jucator de polo care a murit la bazinul de la Floreasca sau scotianul Chris Mitchell.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top