Rețeta bomboanelor Raffaello

08.10.2020
Rețeta bomboanelor Raffaello

Când te gândești la ceva dulce în această perioadă, te gândești cu siguranță la delicioasele bomboane Raffaello. Știai că le poți face foarte simplu cu ingrediente pe care le ai la îndemână?

Multe persoane din România nu își permit să cumpere des bomboane Raffaello chiar dacă poftesc la ele doar la gândul că se topesc în gură. Nu e nimic. Le puteți face singure acasă după o rețetă ușor de pus în practică, iar musafirii vor fi uimiți de talentul vostru culinar după ce îi veți servi cu Raffaello de casă.

Aveți nevoie de 300 de mililitri de lapte condensat, 200 de grame de unt, 200 de grame de fulgi de cocos, un pahar cu migdale, o linguriță de esență de vanilie.

Pisează untul și amestecă-l cu laptele condensat. Adaugă apoi esența de vanilie și fulgii de cocos.

Bate bine până obții o cremă omogenă și lasă apoi crema la rece o zi întreagă. A doua zi, scoate crema de la rece și formează bomboanele. Ia câte o linguriță din cremă și rulează biluțe, iar apoi pune în interior o migdală.

Treci apoi bomboanele prin fulgii de cocos rămași și pune apoi la frigider propriile tale bomboane Raffaello! Poftă bună!