Connect with us
Ema Stoian Românii au talent vrea să fie prim balerină

Românii au talent

Ema Stoian Românii au talent vrea să fie prim balerină. Golden Buzz

Ema Stoian are 10 ani și visul său a fost să vină la Românii au talent. Vrea să devină prim balerină.

„Îmi place foarte mult școala. Am venit la Românii au talent să mă cunoască lumea! Am luat locul I la mondiale. Exista și oameni talentați în România. Îmi place baletul pentru că este o artă, trebuie să fii grațios și expresiv.”

Ana Maria Pantaze prima care a luat Golden Buzz / Butonul Auriu

Prima ediție, a adus și primul Golden Buzz din sezonul 9 al emisiunii. Ana Maria Pantaze a primit butonul auriu de la Mihai Petre, care a fost impresionat de talentul său muzical.

Regulamentul emisiunii cu privire la Butonul Auriu

Romanii au talent GOLDEN BUZZ

Butonul auriu poate fi apăsat o singură dată într-un sezon al emisiunii de fiecare jurat. Acesta trimite concurentul direct în semifinalele show-ului, fară să mai fie necesar să treacă de etapa de post preselecții.

În ediția din 2019 a emisiunii Românii au talent se vor acorda 4 Golden Buzz-uri, din care mai sunt de acordat două. Andra și Florin Călinescu încă n-au apelat în preselecții la butonul magic.

Lider de audiență de 9 ani

Show-ul de talente de la Pro TV este lider incontestabil de audiență de 9 ani. Fiecare ediție este urmărită în medie de peste 2.7 milioane de români, care situează Pro TV pe primul loc în audiențe

Show-ul este cea mai urmărită emisiune din istoria televiziunii din România. Formatul „Got Talent” este internațional și difuzat în zeci de țări unde a făcut istorie.

Jurații emisiunii sunt: Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Prezentatorii show-ului sunt Pavel Baroș și Smiley.

 

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top