Connect with us
Arhiepiscopul Casian susține vaccinarea! Mesaj important pentru toți românii: "Lăsaţi, fraţilor, interpretările!"

Spiritualitate

Arhiepiscopul Casian susține vaccinarea! Mesaj important pentru toți românii: „Lăsaţi, fraţilor, interpretările!”

Oamenii sunt foarte speriați atunci când vine vorba de vaccinarea, care, rămâne un subiect tabu, deși se vorbește tot mai mult despre acesta în ultima vreme. Pentru a-i încuraja pe români și pentru a-i face să înțeleagă că nu au de ce să se sperie, mai multe persoane importante au intervenit și au oferit explicații în acest sens. Printre acestea se numără și Arhiepiscopul Casian, care a avut un mesaj important pentru români.

Arhiepiscopul Casian are încredere în medici

Biserica Ortodoxă este o mare susținătoare a vaccinului anti-cvodi-19. Ahriespiscopul Casian a declarat că susține și el vaccinarea El le-a trasnmis tuturor românilor că, mai importantă decât componența vaccinului, este compoziția duhivnicească a omului. Prelatul consideră că trebuie să avem încredere în medici și cunoștințele lor, deoarece ei sunt cei care au studii în domeniu și sunt în măsură să vorbească despre acest subiect.

Prelatul are încredere în acest vaccin care ne va scăpa de virus și ne va aduce, treptat, la viața noastră normală, pe motiv că niciun medic nu s-ar vaccina dacă acest tratament ar avea urmări grave.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Și de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte.

Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, a transmis arhiepiscopul Dunării de Jos.

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, i-a criticat dur pe cei care se opun vaccinării și crede că principala cauză a acestei atitudini este lipsa de informare și știrile false care circulă peste tot în ultima vreme. El i-a sfătuit să se informeze de la medici și preoți, dar nu și „de la persoane care nu sunt calificate în nimic”. Astfel, oamenii vor reuși să iasă din această pandemie cu bine și să revină la viața lor normală, la care toți visează.

Pentru mai multe informații, accesați aici platforma națională de informare despre vaccinarea COVID-19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top