Mihai Voropchievici: Numerele karmice care îți arată ce ai greșit în altă viață

15.04.2017
Mihai Voropchievici: Numerele karmice care îți arată ce ai greșit în altă viață

Mihai Voropchievici dezvăluie ce ați greșit în viețile anterioare, în funcție de numărul karmic. Acesta se calculează scăzând 1, din data de nastere.

De exemplu, dacă sunteți născut pe data de 3, trebuie să scădeți 1, iar numărul vostru karmic va fi 2. Dacă sunteți născut pe data 23, scăzând 1, va ieși 22. Trebuie să adunați cele două cifre, iar acela este numărul vostru karmic. În exemplul nostru, acesta va fi 4.

Citește și: Ce karmă ai, în funcţie de zodie – Mihai Voropchievici

„Din ziua voastră de naștere, scădeți 1, iar ceea ce a rămas este numărul vostru karmic. Există și 0 ca număr karmic. Este numărul celor născuți pe 1.”, a explicat Mihai Voropchievici.

Ce înseamnă fiecare număr karmic

Număr karmic 0: Cei cu 0 sunt spirite noi, la prima venire. Suflete foarte tinere dar și suflete ca și-au plătit toate datoriile karmice dintr-o viața anterioară și au venit pe un drum nou.

Număr karmic 1: Cei cu numărul karmic 1, au de învățat lecția independenței. În altă viața a fost dependent de alții, a fost un fel de sluga, ca sa îi fie bine. Acum trebuie sa ia ințiativă, sa rezolve, sa fie si autoritatea si cei care executa.

Număr karmic 2: Ar trebui sa invete asocierea. Sa se inteleaga mai bine cu ceilalti si sa dea dovada de empatie. În viata anterioara i-au subjugat pe ceilalti. Vor trebui sa aiba grija de cineva care depinde de ei. În general sunt persoanele apropiate. Trebuie a renunte la scpeticism si sa isi asculte intuiția.

Citește și: Pomul vietii – Menirea in functie de cifra destinului dezvaluita de Mihai Voropchievici

Număr karmic 3: Au fost ușuratici, si-au asumat meritele altor persoane sau au trisat pentru a ajunge in varful piramidei. Trebuie sa fie mult mai seriosi și responsabili. Trebuie sa munceasca din greu ca sa ajungă unde isi doresc.

Apasă pe pagina următoare pentru a vedea si restul numerelor