Connect with us

Spiritualitate

Mihai Voropchievici: Numerele karmice care îți arată ce ai greșit în altă viață

Mihai Voropchievici dezvăluie ce ați greșit în viețile anterioare, în funcție de numărul karmic. Acesta se calculează scăzând 1, din data de nastere.

De exemplu, dacă sunteți născut pe data de 3, trebuie să scădeți 1, iar numărul vostru karmic va fi 2. Dacă sunteți născut pe data 23, scăzând 1, va ieși 22. Trebuie să adunați cele două cifre, iar acela este numărul vostru karmic. În exemplul nostru, acesta va fi 4.

Citește și: Ce karmă ai, în funcţie de zodie – Mihai Voropchievici

„Din ziua voastră de naștere, scădeți 1, iar ceea ce a rămas este numărul vostru karmic. Există și 0 ca număr karmic. Este numărul celor născuți pe 1.”, a explicat Mihai Voropchievici.

Ce înseamnă fiecare număr karmic

Număr karmic 0: Cei cu 0 sunt spirite noi, la prima venire. Suflete foarte tinere dar și suflete ca și-au plătit toate datoriile karmice dintr-o viața anterioară și au venit pe un drum nou.

Număr karmic 1: Cei cu numărul karmic 1, au de învățat lecția independenței. În altă viața a fost dependent de alții, a fost un fel de sluga, ca sa îi fie bine. Acum trebuie sa ia ințiativă, sa rezolve, sa fie si autoritatea si cei care executa.

Număr karmic 2: Ar trebui sa invete asocierea. Sa se inteleaga mai bine cu ceilalti si sa dea dovada de empatie. În viata anterioara i-au subjugat pe ceilalti. Vor trebui sa aiba grija de cineva care depinde de ei. În general sunt persoanele apropiate. Trebuie a renunte la scpeticism si sa isi asculte intuiția.

Citește și: Pomul vietii – Menirea in functie de cifra destinului dezvaluita de Mihai Voropchievici

Număr karmic 3: Au fost ușuratici, si-au asumat meritele altor persoane sau au trisat pentru a ajunge in varful piramidei. Trebuie sa fie mult mai seriosi și responsabili. Trebuie sa munceasca din greu ca sa ajungă unde isi doresc.

Număr karmic 4: In viata anterioara au fost lenesi iar acum trebuie sa munceasca din greu. Trebuie sa fie mult mai buni cu cei din jur. Altfel vor avea o viata anevoiasa. I se impune sa fie perseverent iar bogatia va veni cand se vor descurca singuri.

Număr karmic 5: Viata lui anterioara a fost plina de desfrău. Toate bucurille vietii au fost la indemana lui. Acum trebuie sa fie un virtuos, sa facă sacrificii pentru a se ridica din multime. Posibil sa aiba si probleme de sanatate si trebuie sa ii inteleagă pe cei din jur

Număr karmic 6: Este urmărit de o karma negativa pentru ca in viata anterioara a tradat o persoană apropiata sau si-a abandonat familia. Trebuie sa invete sa ii ingrijeasca neconditionat pe cei dragi. Nimic din ce va reusi in această viata nu se va datora propriei inteligente. Se va datora celor din jur care ii vor ajuta neconditionat

Număr karmic 7: Pana acum nu au acordat atentia necesara evolutiei lor spirituale. 7 este cifra cu conotatiile cele mai spirituale. În viata anterioara a fost focalizat pe zona financiara si profesionala, lasand la o parte zona emotionala. In aceasta viata credinta ii va fi incercata si trebuie sa se apropie mai mult de spiritualitate. Trebuie sa isi pastreze valorile morale.

Citește și: Mihai Voropchievici – Zile cu noroc la bani în funcție de zodie

Număr karmic 8: În viata anterioara posibil sa fi avut un statut important si a abuzat de putere. Acum va trebui sa încerce sa ii urmeze pe ceilalti, sa le accepte sfatul si sa invete de la ei. Vor putea experimenta munca corecta. Prietenii ii vor ajuta și numai cu ajutorul lor vor ajunge mai sus.

Număr karmic 9: Cei cu acest numpr, in aceasta viata, se vor confrunta cu greseala majora din viata anterioara: de a nu fi iubit si de a nu fi inteles persoana iubita. Vor reusi se evolueze spiritual si profesional doar cu ajutorul celorlalti. Va trebui sa invete sa iubeasca gesturile umanitare si sa ii invete pe ceilalti din greselile lor.

1 Comment

1 Comment

  1. EUGENIA tomescu

    2017-07-06T22:45:59+03:00 at 22:45

    Aveti un nivel cu valoare remarcabila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top