Profețiile APOCALIPTICE ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

27.10.2018
Profețiile APOCALIPTICE ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca sunt printre cei mai apreciați duhovnici care au trăit vreodată în România. De numele lor sunt legate fapte miraculoase, dar și unele profeții care dau fiori.

Cei care le-au fost aproape le-au făcut publice profețiile. În toate se poate observa un punct comun și anume că lipsa de credință va deveni din ce în ce mai prezentă.

Mai mult decât atât, duhovnicii vorbesc de vremuri foarte grele și de o soartă cruntă pentru lume și țara noastră. Vom vedea în continuare care sunt profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca.

Profeția lui Iustin Pârvu

O măicuță de la Mănăstirea Paltin din Neamț a dezvăluit că, pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție tulburătoare.

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie.

Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem.

Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”, spunea Pârvu.

Profeția lui Ilarion Argatu

Un alt monah vizionar, părintele Ilarion Argatu a avut o profeție în care vorbește despre faptul că răutatea în lume va deveni de nesuportat și că nu se mai pune preț pe Dumnezeu sau conștiință, ci doar pe bani.

„Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni.

Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi.

Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere.

Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat”, suna previziunea sumbră a lui Ilarion Argatu.

Profeția lui Arsenie Boca

Poate cel mai renumit părinte la ora actuală, Arsenie Boca a avut mai multe revelații de-a lungul vieții sale . Se vorbește despre mai multe profeții adevărite ale celui considerat Sfântul Ardealului.

O profeție a părintelui vorbește despre un dezastru care se va întâmpla în România

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele.

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri.

Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a proorocit Arsenie Boca.