Connect with us
Dinamo - Chindia ”derby-ul” retrogradaților?! Meciul se joacă joi de la ora 19

Sport

Dinamo – Chindia ”derby-ul” retrogradaților?! Meci amanat, echipa Dinamo distrusă de coronavirus

Dinamo – Chindia, echipele aflate la un pas de retrogradare, joacă joi de la ora 19:00 meciul care ar putea salva una din echipe de la retrogradare. Cele mai mari șanse le are Dinamo, conform statisticilor și clasamentului de pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

UPDATE 16 iulie, 11:44 – Meciul a fost amânat. Dinamo este distrusă, lotul a fost infectat coronavirus.

LIVE la TV și pe internet Dinamo – Chindia

Dinamo – Chindia joacă cu ultimele puteri pentru a nu retrograda din Liga 1. Chindia se află pe locul 11 în clasamentul general LPF.

Dinamo este la limită, iar în clasamentul Playoff echipa din Ștefan Cel Mare se clasează pe locul 8. Locurile 7 și 8 retrogradează. Prin urmare o victorie cu un scor bun pentru Dinamo – Chindia este necesară pentru că alb roșii să nu ajungă în Liga a 2-a.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1

Chindia este și în mai mare impas ca Dinamo după ce a pierdut meciul cu Sepsi, cu 2-0. Retrogradarea este aproape inevitabilă din păcate pentru echipa, asta după ce au trecut prin momente grele din cauza procedurii de insolvență.

„Ambele formaţii au o nevoie disperată de puncte. Dinamo este penultima, cu 21 de puncte, în timp ce Chindia este ultima, cu 17 puncte.”, scrie Telekom Sport.

Meciul este difuzat de televiziunile Digi Sport 1, Look Sport HD și Telekom Sport 1. De asemenea poate fi urmărit și online pe site-urile:

  • digisport.ro – dacă sunteți abonați Digi RCS RDS, gratuit
  • digionline.ro – exclusiv pentru abonații Digi România
  • Horizon.tv – exclusiv pentru abonații UPC / Vodafone Fix
  • Telekomtv.ro – exclusiv pentru abonații Telekom Sport
  • Aplicațiile mobile Live TV, Vodafone TV, Orange, pentru abonații rețelelor Focus Sat, Vodafone și Orange.
Dinamo joaca cu Chindia joi, 16 iulie de la ora 19:00

Dinamo joaca cu Chindia joi, 16 iulie de la ora 19:00

Meciul este transmis sub format live score pe canalul livetext.ro de Youtube. Meciul Dinamo – Chindia este Liga 1 Casa Pariurilor, dacă sunteți jucători la pariuri puteți vedea cotele pe site-urile caselor de pariuri.

Dinamo pare să-și fi revenit în ultima perioadă, iar jucătorii cu salarii de Platout, par să fie mai implicați în meciurile din ultima perioadă.

FCSB. Gigi Becali, criză de râs când a văzut ce vor șefii lui Dinamo: „Doamne, iartă-i! Caută cerșeală. Îți dai seama ce tâmpenii?”

„Numai ei sunt în stare să facă așa ceva! Să meargă la TAS? Ei trebuie să demonstreze câștigul pe care l-a pierdut. Din sponsori și participare în preliminarii iei 2-300.000 de euro. Trebuie să intri în grupe. Ei ies din turul 3. Pe cine să bată?

Auzi, sunt atât de multe lucruri năstrușnice, încât te minunezi și râzi. Sunt oameni mari, nu copii, și fac lucruri năstrușnice. Îți dai seama ce tâmpenii? Îți dai seama ce oameni? Lasă că sunt lucruri năstrușnice, dar e cerșeală… Caută cerșeală! Caută noduri în papură! Doamne, iartă-i!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top