Connect with us
FC Viitorul l-a transferat pe atacantul Cristian Gavra la ''U'' Cluj

Sport

FC Viitorul l-a transferat pe atacantul Cristian Gavra la ”U” Cluj

Decizia mult așteptată de către ambele părți. FC Viitorul Constanţa a ajuns la un acord cu formaţia de ligă secundă Universitatea Cluj pentru transferul definitiv al atacantului Cristian Gavra la formaţia ardeleană, potrivit site-ului clubului din Liga I de fotbal.

În vârsta de 25 de ani, Cristian Gavra este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a semnat un contract pe trei ani cu ”U”.

”Pentru mine este un transfer de care aveam nevoie. Am ajuns la o echipă de tradiţie, cu suporteri numeroşi, într-un oraş frumos. Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, să înscriu constant, iar la final să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1”, a declarat atacantul pentru site-ului clubului din Cluj.

El a devenit a noua mutare pe care FC Universitatea Cluj a efectuat-o în această vară, după Cosmin Dur-Bozoancă, Tiberiu Căpuşă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi (toţi de la FC Viitorul), Carol Taub, Jevrem Kosnic, Marius Coman şi Florin Burghele.

Lotul campioanei FC Viitorul s-a reunit pentru partea a doua a campionatului

Reintră  pe teren! Lotul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, campioana en titre, s-a reunit, duminică seara, după aproximativ trei săptămâni de vacanţă, pentru partea a doua a sezonului competiţional.

Luni dimineaţa, componenţii lotului vor efectua vizita medicală la Centrul Medical Iowemed. Primul antrenament din 2018 este programat luni, la baza sportivă a Academiei Hagi, potrivit site-ului oficial al clubului.

Citește și: Cu cine joacă FCSB și Viitorul în preliminariile Europa League

În perioada 12-26 ianuarie, FC Viitorul va efectua un cantonament în Turcia, la Belek, unde va disputa mai multe partide de verificare: pe 15 ianuarie cu Skenderbeu (campioana Albaniei), pe 18 ianuarie cu formaţia rusă de ligă secundă Luci Vladivostok şi cu Grasshopper Zurich (Elveţia), pe 22 ianuarie cu Kapaz (Azerbaidjan) şi FC Rostov (Rusia), iar pe 25 ianuarie cu Cernomoreţ Odesa (Ucraina) şi cu Jagiellonia Bialystok (Polonia).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top