Connect with us
Ioana Ginghină a dat jos 10 kg. Cum arată actrița acum

Vedete

Ioana Ginghină a dat jos 10 kg. Cum arată actrița acum

Ioana Ginghină a tot fost în atenția publică în ultimul timp, mai ales din pricina divorțului de Alexandru Papadopol. Acum actritța este într-o formă extraordinară și se simte grozav. Ba chiar a slăbit 10 kilograme și susține că se simte foarte împlinită în acest punct la vieții.

Cum a slăbit Ioana Ginghină 10 kilograme: „Am avut nişte probleme”

Invitată la emisiunea Star Matinal, Ioana Ginghină a povestit cum a slăbit 10 kilograme. În urmă cu mai bine de doi ani a renunțat la carne și nu mai gătește așa cum obișnuia. Vinerea bea numai sucuri naturale și are mare atenție la tot ce mănâncă, ba chiar a renunțat și la zahăr complet.

„Nu e mult, 10 kilograme. Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar. Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică.

Ioana se simte mult mai energica dupa ce a dat jos 10 kilograme. sursa foto:wowbiz.ro

Ioana se simte mult mai energica dupa ce a dat jos 10 kilograme. sursa foto:wowbiz.ro

De sărbători Ioana nu se mai gândește la tradiționalele bucate cum ar fi sarmalele, ci le înlocuiește cu alte preparate din ingrediente sănătoase. Astfel se simte mult mai energică și mai sănătoasă.

Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit”, a povestit celebra actriță la emisiunea Star Matinal.

Ioana Ginghină a mai adăugat că este o femeie împlinită acum și nu are nevoie să își refacă viaâa. „Viața mea nu trebuie refăcută. Este împlinită așa cum este!”, a spus ea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top