Connect with us
Liliana Ștefan, decizie majoră după ce Dan Bittman a confirmat despărțirea

Vedete

Liliana Ștefan, decizie majoră după ce Dan Bittman a confirmat despărțirea

Dan Bittman a confirmat despărțirea de Liliana Ștefan. Fosta iubită a solistului Holograf a luat o decizie uriașă.

Deși, până de puțin timp, cei doi nu au anunțat public că sunt despărțiți, se pare că ei ar fi despărțiți de 4 ani. În ultimul an, nu au mai locuit împreună.

Liliana Ștefan și Dan Bittman nu au fost niciodată căsătoriți, deși au fost împreună timp de 25 de ani.

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, Dan Bittman a recunoscut depărțirea

Dan Bittman a declarat că el și Liliana nu s-au bazat niciodată pe un document oficial pentru a putea construi ceva frumos. Iubirea lor a fost de-ajuns pentru a-și întemeia o familie fericită. Artistul a răspuns la mai multe întrebări legate de viața lui amoroasă în interviu.

“De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună”, a declarat cântărețul la emisiunea lui Denise Rifai.

Dan Bittman a recunoscut pentru prima oară că s-a mutat singur. Cei trei băieții ai lua Dan Bittman au rămas cu mama lor, îl vizitează des.

“A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a completat Dan Bittman, conform viva.ro.

Liliana Ștefan, decizie importantă după despărțirea de Dan Bittman

Imediat după ce a fost clar că relația lor s-a sfârșit, fosta parteneră a lui Dan Bittman a decis să pornească pe un nou drum. Astfel, din toamna anului 2020 a devenit din nou studentă.

“Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea. Cei care ma cunosc personal indeaproape m-au sprijinit si incurajat, asa ca iata jurnalul de bord: 1.din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie si 2. am reusit sa-mi obtin diplomele necesare ca terapeut in terapii complementare”, anunța Liliana Ștefan.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top