Connect with us
Barbati de care trebuie sa te feresti

Stil

6 tipuri de barbati pe care trebuie sa ii EVITI

Cu siguranta i-ai intalnit pe acesti barbati! Sunt tot ce ti-ai dorit vreodata si…trebuie sa ii eviti cu orice pret!

Sigur ai intalnit pana acum macar pe unul dintre ei. Reprezinta acea categorie de barbati de care trebuie sa te feresti, orice ai face.

Ei sunt cei care inca mai simt ceva pentru fosta, au o relatie mult prea apropiata cu mama sau tin prea mult la propria libertate. Cu acestia nu vei reusi niciodata sa construiesti o relatie adevarata si, mai mult, iti vor pune piedici in a-ti gasi, cu adevarat, sufletul pereche

Barbatul indragostit de fosta

Ii sunt atat de evidente sentimentele ca se pot observa de la o posta. Tot ceea ce este in jurul sau pare sa-i reaminteasca de fosta iubita si totul ii va aminti de dragostea pierduta, cel putin pana va reusi sa treaca peste aceasta relatie. Dar pana atunci, tu trebuie sa fii cea care trece peste el!

Te-ar putea interesa si: 6 minciuni pe care barbatii le spun despre penis

Te-ar putea interesa si: 7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor

Fricosul de angajament

Barbatul din aceasta categorie pune libertatea proprie inaintea oricui si a orice. El simte angajamentul drept un cuvant „interzis”, iar relatiile sunt catalogate ca fiind un timp pierdut. Nu va intelege niciodata ideea de a imparti spatiul, planurile sau viata lui cu cineva. Tot ceea ce conteaza este ca libertatea lui sa nu fie ingradita de nimeni si nimic, chiar daca tu i-ai putea aduce numeroase beneficii si impliniri. Pleaca de langa el!

Barbatul perfectionist

Se indragosteste de 3 ori pe saptamana dar, inevitabil, gaseste mereu cate un defect in fiecare femeie. Desi este posibil sa gasesca femeia „perfecta”, acest tip de barbat se va afla mereu in cautare de una mai buna, mai slaba, mai inalta, mai bruneta, mai scunda, mai feminina sau … una care nu exista.

Ai grija! Nu o sa fii niciodata destul de buna pentru acest barbat si asta pentru ca el nu va fi niciodata destul de multumit de tine. Asa ca mai bine il lasi sa isi continue drumul spre cautarea perfectiunii si spui pas!

Taticul devotat

Acest tip de barbat se ascunde, la figurat, in spatele copiilor sai. Desigur, faptul ca le acorda copiilor toata atentia pe care acestia si-o doresc este o calitate si ar putea sa ti se para un gest de admirat. Insa atunci cand evita orice ii propui tu sub scuza copiilor, cel mai bine ar fi bine sa te ascunzi tu cat mai departe de el!

Inima ii apartine mamei

In general, o relatie buna cu parintii, mai ales cu mama, denota o buna crestere intr-un mediu sanatos si este o dovada de respect si bun-simt fata de femei. Dar nu intotdeauna!

Atunci cand aceasta relatie cu mama intervine in aproximativ orice activitate sau decizie a voastra ca si cuplu, lucrurile nu mai sunt atat de normale. Daca mama lui este cea care ia toate deciziile in relatia voastra, sau ia decizii in locul lui si daca inainte sa va faceti planuri el isi suna mama sa vada daca este de acord, drumurile voastre ar trebui sa mearga in directii diferite! In fond, esti intr-o relatie cu el, nu cu el si mama lui.

Te-ar putea interesa si: FOTO. 10 lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata

Te-ar putea interesa si: 5 piese vestimentare pe care fiecare barbat ar trebui sa le aiba

Barbatul adolescent pentru totdeauna

El este cel care imediat implineste 40 de ani, dar el se comporta si arata de 25. Acest barbat isi petrece fiecare seara in cluburi cu prietenii sai si isi propune sa demonteze toate stereotipurile despre adulti! In realitate, iubitul tau chiar se simte de 20 de ani si, evident, are aceleasi interese si preocupari. Oricat de fascinata ai fi, carisma lui iti poate afecta relatia mai devreme sau mai tarziu.

Cu toate ca la inceput ti se va parea distractiv sa retraiesti momentele adolescentei, atunci cand va veni vorba de lucruri serioase, el se va comporta ca la 20 de ani si va lua decizii ca atare.

Tine minte! Daca ai dat peste oricare dintre aceste tipuri de barbati, FUGI! Doar stii zicala: „Balta are destul peste”! In fond, exista multi barbati in care vei gasi exact ceea ce cauti, fara sa fii nevoita sa concurezi mereu cu fosta lui iubita, cu mama sau prietenii lui.

Sursa foto thisbugslife.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top