Connect with us
baieti-17082015

Stil

Ce regula trebuie sa respecte femeile care vor sa nasca baieti

Este adevarat ca intr-o lume a secolului XXI multe cupluri isi doresc copii baieti. Si asta pentru ca un baiat are mai multe sanse sa reuseasca intr-o lume a dominatiei masculine si a greutatilor si conflictelor zilnice.

Studiile arata ca din ce in ce mai multe femei isi doresc sa nasca baieti. Motivul este unul simplu, traim intr-o lume dominata de conflicte, stres si neajunsuri iar rasa masculina este considerata a fi mai usor adaptabila unor astfel de conditii nefavorabile.

CITESTE SI: CAZ ȘOCANT: CE VIBRA ÎN BURTICA UNEI MAME ÎN TIMPUL OPERAȚIEI DE CEZARIANĂ. NU ERA COPILUL

Singura problema a viitoarelor mame este ca nimeni pana acum nu a reusit sa influenteze sexul bebelusilor. Un nou studiu realizat  in cadrul Universitatii Northwestern, din Illinois, a aratat tuturor celor care isi doresc sa nasca baieti ce anume au de facut.

Studiul a demonstrat ca femeile care sar peste masa principala a zilei, micul dejun, in perioada de conceptie a copiilor au sanse de doar 45% sa nasca baieti. Sansele scazute in randul acestor femei sunt din cauza lipsei de glucoza din organsim, care s-ar parea ca afecteaza fetusii de sex masculin mai mult decat pe cei de sex feminin.

CITESTE SI: UITE DE CE SUNT ATRAȘI BĂRBAȚII DE FEMEILE CARE SEAMNĂ CU MAMELE LOR

Studiul a mai demonstrat ca in zonele afectate de calamitati precum cutremure sau inundatii femeile au sanse mai mici sa nasca baieti.

Sursa foto: cutebabywallpapers.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top