Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut

Ultimul update: miercuri 16 martie 2016 14:21 Data publicării: miercuri 16 martie 2016 13:12
Autor , în Stil

Daca te-ai nascut toamna, esti intr-un fel, daca te-ai nascut vara, esti in alt fel… Anotimpurile in care ne-am nascut spune multe despre starile noastre sufletesti si dorintele pe care le avem de la viata. Starea meteo nu ne afecteaza doar la nivelul imbracamintei ci si emotional. Descopera cum esti in functie de anotimpul in care te-ai nascut.

Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut – Primavara

Daca te-ai nascut primavara, esti o fire energica, visatoare si mereu deschisa spre lucruri noi. Esti delicata tocmai deoarece primavara este anotimpul care face trecere la sezonul cald, alternand astfel perioadele reci cu cele mai caldute. Te inchizi in tine atunci cand te doare ceva, iar acest lucru il regreti ulterior, ajungand mereu la concluzia ca trebuia sa spui lucrurile care te dor la momentul lor.

Citeste si:Ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta

Citeste si:Află NUMĂRUL TĂU EMOȚIONAL printr-un joc rapid! Vezi ce spune despre tine!

Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut – Vara

Daca te-ai nascut in toiul verii, esti o fire super-energica si mereu gata de actiune! Esti pozitiva, pasionala, dar cu toate acestea anumite pareri neavenite te pot afecta. Esti o fire curajoasa si prietenoasa, iti place sa petreci timp liber cu prietenii tai, sa fii mereu in priza si sa le impartasesti celorlalti din bucuria ta.

Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut – Toamna

Esti o persoana plina de controverse, de contraste, de mistere. Tinzi sa fii independenta si rece, cel putin aparent, dar in sufletul tau ai cel mai mult nevoie dintre toti de afectiune si bagare in seama. Faptul ca te dedici mai mult jobului decat vietii personale sau familiei tale va avea o nota de plata mai tarziu pe care nu o vei mai putea plati.

Citeste si: Ce spune poza de la profilul de Facebook despre tine

Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut – Iarna

Primul lucru la care se gandesc multi cand vine vorba de acest anotimp este ca persoanele care s-au nascut in decembrie, ianuarie sau februarie sunt persoane reci. Gresit! Sunt doar niste persoane care petrec mai mult timp singure si nu pentru ca au drame emotionale de nedeslusit ci sunt asemenea lumilor si vulpilor polare, care sunt calite sa supravietuiasca singure fara sa isi planga de mila.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii