Connect with us
Cum sunt tratați copiii din familiile gay? Sunt ei, oare, acceptați de societate? Sau, din contră, sunt ținta răutăților celorlalți?

Stil

Cum sunt tratați copiii din familiile gay?

Să fii diferit nu este deloc ușor. Societatea te vrea, uneori, încadrat în anumite tipare. Dacă te abați de la ceea ce oamenii consideră a fi o normalitate, atunci te-ai putea confrunta cu anumite probleme care țin de accepare. De aceea, orientarea ta sexuală va fi aspru criticată. Oamenii invocă religia și moralitatea atunci când îi critică pe cei ce se simt atrași de persoanele de același sex. Însă cum sunt tratați copiii din familiile gay?

Copiii din familiile gay și societatea

Multe cupluri gay își doresc să întemeieze o familie, motiv pentru care decid să adopte unul sau mai mulți copii. Vor o viață normală, ca a oricărui om. Numai că, din cauza orientării lor sexuale, ar putea întâmpina anumite dificultăți. Și nu numai ei, dar și copiii lor. Unora le este pur și simplu imposibil să conceapă ideea de famile formată din doi oameni de același sex. Sfidează divinitatea, consideră ei. Iar când copiii apar într-o astfel de familie, atunci totul ar putea deveni mai complicat.

CITEȘTE ȘI: Închisoare pe viață pentru criminalul care a uciș patru tineri gay în estul Londrei

Copiii din familiile gay ar putea fi la școală ținta comentariilor răutăcioase, venite din partea copiilor, dar chiar și a profesorilor. Astfel, ajung să dezvolte un comportament violent uneori, să construiască în jurul lor ziduri și chiar să le fie rușine cu propria familie. În astfel de cazuri, spun specialiștii, ei ar trebui învățați și încurajați să accepte situația și să înteleagă că oamenii pot fi diferiți, iar asta nu este un lucru rău. Desigur, subiectul este unul controversat. Oamenii se împart în diverse categorii. Sunt cei care susțin relațiile gay și alții care nu vor să audă despre asta.

Dar când apar și copiii în ecuație, atunci și asupra lor s-ar putea revărsa criticile și răutățile celorlalți. Tocmai de aceea sunt mulți cei care preferă să ascundă adevărul. Nu vor să vorbească despre părinții lor, tocmai pentru a se feri de posibilele suferințe.

Se consideră că școala și societatea ar trebui să promoveze toleranța față de cuplurile gay. Și față de copiii ce fac parte din astfel de familii, bineînțeles. Asta pentru a ne asigura că cei din urmă vor avea o copilărie normală. Numai așa se vor dezvolta cum trebuie din punct de vedere emoțional.

2 Comments

2 Comments

  1. Travian

    2017-01-25T15:27:41+02:00 at 15:27

    Daca tot comentam hai sa si citim diferitele comentarii ale cititorilor .

  2. Travian

    2017-01-25T15:24:08+02:00 at 15:24

    Si ma rog cum justifica poponarii „aparitia” copiilor la ei in „familie” ?
    Care din cei 2 homosexuali i-a nascut ?
    Deci cuplul de persoane de acelas sex NU este si nu va fi niciodata NORMAL . Totul este o ANOMALIE a naturii .
    Nu tot ce este diferit este si normal . De aceea poponarii sa lase in pace copiii sa traiasca cu adevarat normal . Sa nu le mai faca educatie LGBT si nici sa-i mai foloseasca ca jucarii sexuale . Unii poponari sint si pedofili . Deci sa-si vada linistiti de inversiunile lor FARA sa mai faca propaganda LGBT in jur .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top