Connect with us
Sunt mai atrăgătoare femeile care poartă tocuri? Ce spun cercetările despre acest lucru? Și de ce sunt tocurile atât de importante?

Stil

Sunt mai atrăgătoare femeile care poartă tocuri?

Nu există dubii! Cu cât sunt mai înalte tocurile femeilor, cu atât bărbații le găsesc mai atrăgătoare. Pantofii pentru doamne și domnișoare au tocuri de diferite dimensiuni, pentru a se plia pe toate preferințele acestora. Un motiv pentru care femeile aleg să poate tocuri înalte, oricât de inconfortabile ar fi ele, ar putea fi următorul: sunt mult mai seducătoare.

Tocurile te fac mai atrăgătoare

Mai multe cercetări au ajuns la același rezultat. Înălțimea tocurilor purtate de femei este direct proporțională cu gradul de atractivitate al femeii. În timpul studiilor, numărul bărbațiilor care s-au arătat dispuși să ajute o persoană de sex feminin a crescut odată cu înălțimea tocurilor acesteia. De asemenea, domnii care au văzut în bar o femeie ale cărei tocuri erau înalte, nu au pierdut prea mult timp înainte de a o aborda.

CITEȘTE ȘI: Ce poți păți dacă porți tocuri zilnic, timp de 3 ani

Aceste experimente confirmă ceea ce femeile au intuit mereu. Ele devin mult mai atrăgătoare când sau dacă poartă tocuri. Acum să aflăm care sunt explicațiile.

1. Sânii lor par mai mari. Dacă sunt pe tocuri, femeile au tendința de a sta într-o poziție care le scoate sânii în evidență. Iar bustul lor va părea mult mai generos. Acest lucru atrage, în mod inevitabil, atenția domnilor.

2. Posteriorul femeilor pare mai mare dacă poartă tocuri. Și, din nou, bărbații întorc privirile după aceste femei. Se aplică aceeași regulă ca în cazul prezentat mai sus.

3. Când merg pe tocuri, șoldurile și posteriorul femeilor se leagănă mai mult, fapt care este pe placul domnilor.

4. Picioarele femeilor par mai mici. Desigur, fiecare bărbat are propriile preferințe în ceea ce privește partenera de viață. Însă, domnii au evoluat pentru a fi, în general, mai mari și mai înalți decât femeile. Așadar, dacă picioarele femeilor sunt mai mici, ele devin în mod automat mai seducătoare.

Totuși, tocurile au efecte negative asupra sănătății, pe lângă faptul că nu sunt confortabile. Așa că, atractivitatea are costurile ei. Fiecare va decide dacă merită sau nu efortul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top