Connect with us
cancerul-01092015

Stil

Top 5 sfaturi de viata adevarate care previn cancerul

Cancerul este boala secolului XXI, fiecare dintre noi cunoastem o persoana care se lupta zilnic cu aceasta boala nemiloasa si necrutatoare. Iar de fiecare data cand auzim asta ne intrebam daca nu cumva suntem si noi in pericol.

Nu exista o varsta anume in viata unui om cand este predispus cancerului. Te poti imbolnavi fie ca esti copil, fie ca esti adult in floarea varstei, fie ca ai ajuns la batranete. Doar in Romania, 50.000 de oameni mor anual de cancer, potrivit celui mai recent raport al Agentiei Internationale de Cercetare a Cancerului.

Asadar, niciodata nu poti sa fii sigur ca nu esti tu urmatoarea persoana. Iata care sunt cele mai importante sfaturi de la medicii oncologi pentru a lupta din timp impotriva cancerului!

1. Elimina din dieta ta zilnica surplusul de mancaruri procesate si de zaharuri. Indulcitorii artificiali sunt si ei un factor de declansare a cancerului.

CITESTE SI: A FOST SUPRANUMITA ,,LEGUMA VIETII” PENTRU CA PREVINE CANCERUL, IMBATRANIREA SI INSOMNIILE

2. Medicii sustin ca este important sa consumam cel putin 30% cruditati la fiecare masa pe care o luam.

3. Alimentele procesate genetic contin ierbicid, iar un studiu recent a demonstrat ca acesta este un factor de risc major in aparitia cancerului.

4. Proteinele in exces nu sunt nici ele benefice. Medicii nutritionisti sustin ca ar trebui sa consumam maxim 150 de grame de proteine zilnic.

5.  Consuma nuci, seminte de in, soia, spirulina, fasole. Toate acestea contin omega 3 si omega 6 care lupta impotriva aparitiei cancerului.

Atentie: acesta este un articol scris cu titlu informativ si nu inlocuieste parerea unui specialist.

Sursa foto: nbcphiladelphia.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top