Connect with us
A murit Dustin Diamond, Screech din “Salvaţi de clopoţel”. Abia descoperise că are cancer

Externe

A murit Dustin Diamond, Screech din “Salvaţi de clopoţel”. Abia descoperise că are cancer

A murit Dustin Diamond, din cauza cancerului la plămâni, boală de care aflase recent. Actorul era cunoscut din serialul “Salvaţi de clopoţel” (Saved by the Bell), unde a interpretat rolul lui Screech.

Actorul care l-a interpretat pe Samuel “Screech” Powers în popularul serial din anii 1990, fusese diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală, conform TMZ.

Un prieten apropiat al lui Dustin Diamond a declarat pentru publicația The Sun că actorul avea o umflătură mare pe gât de ceva timp. Din păcate, actorul a amânat multă vreme vizita la doctor de teamă că cineva îl va fotografia și va publica pe internet.

Dustin Diamond a fost spitalizat la jumătatea lunii ianuarie, cu dureri în tot corpul și începuse primul ciclu de chimioterapie. Pentru o vreme a fost conectat la aparatele care îl ajutau să respire, însă în urmă cu o săptămână se simțea deja mai bine. Familia intenționa să-l mute de la spital la un centru special pentru pacienții cu boli în stadiu terminal.

A murit Dustin Diamond, cunoscut pentru “Salvaţi de clopoţel”

Moartea lui Dustin vine la doar câteva săptămâni după finalizarea primei runde de chimioterapie după ce i s-a diagnosticat carcinom cu celule mici în stadiul 4, un cancer pulmonar. Diagnosticul a fost dat în urmă cu doar câteva săptămâni, iar Dustin Diamond s-a stins la doar 44 de ani.

„Starea lui Diamond a scăzut foarte mult încă de săptămâna trecută și a fost scos de pe aparatele de respirație în încercarea de a-l duce într-un azil. Erau doi oameni alături de el lângă el când a murit”, a spus purtătorul de cuvânt Roger Paul.

„Dustin nu a suferit. Nu trebuia să zacă scufundat de durere. Pentru asta, suntem recunoscători.”

Serialul “Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi a urmărit povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor.

A jucat rolul de cel mai bun prieten și coleg al personajului principal hotărât, care nu este ciudat, Zack Morris, timp de treisprezece ani în emisiunea originală și în spinoff-urile sale: „Bună dimineața, Miss Bliss”, „Salvat de clopot: Clasa nouă ”Și„ Salvat de clopot: anii de colegiu ”.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top