Connect with us
Sarah Harding, din Girls Aloud suferă de cancer la sân - Mă lupt cât pot de tare

Externe

Sarah Harding, din Girls Aloud suferă de cancer la sân – Mă lupt cât pot de tare

Sarah Harding are cancer la sân. Cancerul nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă, sex, statut social. O vedetă internațională a anunțat că luptă cât poate de tare cu această boală nemiloasă. Este vorba despre Sarah Harding din formația Girls Alound. Artista a scris pe Twitter că nici măcar nu îi vine să creadă că are cancer.

Sarah Harding, din Girls Aloud suferă de cancer la sân – Mă lupt cât pot de tare

Cancerul este cea mai nemiloasă boală din lume pentru care, încă, nu s-a găsit niciun tratament. Recent, o vedetă internațională a anunțat că suferă de cancer mamar. Sarah Harding cunoscută din formația Girls Alound a scris pe Twitter un mesaj răvășitor în care face anunțul stării ei de sănătate.

Ea s-a scuzat fanilor și a ținut să le spună de ce nu a mai fost activă pe rețelele sociale.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a declarat că nici măcar nu îi vine să creadă că are cancer. Ea a spus că a fost diagnosticată la începutul acestui an, și că în urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au transmis că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului ei.

„Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată. La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu.” , a scris Sarah Harding pe Twitter.

Sarah Harding le-a spus fanilor că urmează ședințe săptămânale de chimioterapie și că luptă cu boala cât poate de tare. A ținut să le explice oamenilor ce i se întâmplă, mai ales pentru că cineva a anunțat pe internet că a văzut-o în spital.

Sarah Nicole Harding este cântăreață, model și actriță. A devenit cunoscută în anul 2002, fiind membră a formației Girls Alound.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top