Connect with us
Casa Albă recunoaşte că starea lui Donald Trump a fost mai gravă decât s-a dezvăluit

Externe

Casa Albă recunoaşte că starea lui Donald Trump a fost mai gravă decât s-a dezvăluit

Starea de sănătate a preşedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, a fost vineri mai gravă decât oficialii de la Washington au dezvăluit public, a recunoscut Mark Meadows, şeful Cancelariei Preşedinţiei Statelor Unite, potrivit Reuters.

„Vă pot spune că cel mai important lucru pe care îl vedem este că acum nu mai are febră şi că este foarte bine din punctul de vedere al nivelului de oxigen”, a declarat Mark Meadows într-un interviu acordat postului Fox News sâmbătă seară (duminică dimineaţă, ora României).

„Ieri dimineaţă (vineri dimineaţă – n.red.), eram foarte îngrijoraţi de aceste lucruri. Avea febră, iar nivelul oxigenului scăzuse rapid. Totuşi, în stilul său tipic, acest preşedinte era pe picioare şi se plimba prin salon”, a dezvăluit Mark Meadows.

Vineri, reprezentanţii Casei Albe, inclusiv Mark Meadows, afirmau că Donald Trump avea simptome „uşoare” şi continua să lucreze. Medicii au recomandat ca Donald Trump să fie transferat la spital.

„A înregistrat progrese incredibile faţă de ieri dimineaţă, când ştiu că mulţi dintre noi, medicul şi cu mine, eram foarte îngrijoraţi”, a spus Meadows.

Medicul preşedintelui SUA a anunţat sâmbătă seară că Donald Trump înregistrează „progrese substanţiale”, dar încă nu a depăşit perioada de riscuri.

Sâmbătă seară, Donald Trump a transmis un mesaj video din spital. „Am venit aici, nu mă simţeam prea bine, sunt mult mai bine acum. Cred că adevăratul test va fi în următoarea perioadă de câteva zile. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele câteva zile”, a declarat Trump.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top