Connect with us
Noi detalii despre divorțul despre Kim Kardashian și Kanye West

Externe

Noi detalii despre divorțul despre Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul internațional. Despre separarea lor se vorbește de mai mult timp, însă, în ultima vreme, problemele au fost tot mai mari, ceea ce a dus cu gândul la despărțire. Celebrul rapper a avut o perioadă mai dificilă, în care a dat tot mai multe semne că se întâmplă ceva cu el. El și-ar fi dorit să participe la alegerile prezidențiale, însă nu a obținut numărul de semnături necesare. Soția sa l-a sprijinit pe cât posibil, însă lucrurile au degenerat. Totuși, nu se mai vorbește de divorț și situația s-a schimbat.

Kim Kardashian și Kanye West nu mai divorțează

În ultima perioadă, Kim Kardashian și Kanye West nu au mai pozat în cuplul perfect și neînțelegerile dintre ei au ieșit la iveală. Rapperul în vârstă de 41 de ani și-a șocat fanii cu mai multe postări în mediul online, în care aducea acuzații grave soției sale. Într-una din ele explica cum că încearcă să divorțeze de Kim de aproape doi ani, pe motiv că aceasta ar fi încercat să-i facă rău.

Se pare că ieșirile lui ar fi fost provocate de bipolaritatea de care suferă celebrul rapper și cu care s-ar mai fi confruntat și în trecut. De altfel, ar mai fi precizat printr-o postare pe contul său oficial de Twitter că soția lui ar încerca să-l închidă⁣ pe motive medicale. Situația dintre ei este, evident, una dificilă, dar se pare că nu mai este vorba de divorț.

De curând, Kim a publicat fotografii în care copiii apar alături de tatăl lor, însoțite de mesaje de dragoste și mândrie față de familia ei, ceea ce înlătură orice posibilitate a despărțirii. Totuși, surse apropiate cuplului susțin că lucrurile nu sunt tocmai roz și Kim Kardashian se teme de ce va urma, însă nu vrea să își părăsească soțul în momentele acestea dificile. Deși s-ar fi gândit la divorț după tot ce s-a întâmplat, nu a putut face acest pas datorită iubirii pe care i-o poartă lui Kanye.

„Bineînțeles, orice gând i-a trecut prin minte în ceea ce privește această situație, pentru că ce se întâmplă e foarte mult pentru o singură persoană de gestionat. Spune tuturor despre Kanye că este sufletul ei pereche și îl iubește într-adevăr mai mult ca pe oricine. Întreaga situație este tristă’, a precizat sursa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top