Connect with us
A avut parte de șocul vieții sale! Ce a găsit o femeie în brad. Oricui i se poate întâmpla

Externe

A avut parte de șocul vieții sale! Ce a găsit o femeie în brad. Oricui i se poate întâmpla

Multe persoane se tem de diferite vietăți, unele dintre ele fiind chiar periculoase. Astfel de situații, în care oamenii au experiențe neplăcute cu animalele, sunt tot mai întâlnite. O femeie a avut parte de șocul vieții sale când s-a uitat spre brad. Nu s-ar fi gândit niciodată că în pomul de Crăciun se află un musafir nepoftit: un șarpe imens.

Cum a ajuns un șarpe în brad

O femeie din Sydney, Australia, mamă a trei copii, a avut parte de șocul vieții sale chiar în propria casă. În jurul bradului  a văzut cum stătea înfășurat un șarpe imens. Ea s-a panicat extrem de tare și a luat-o la fugă, mergând direct la un vecin, pentru a cere ajutor într-o asemenea situație dificilă. Fiica sa a fost cea care a observat prima reptila și i-a dat semnalul mamei sale.

”Când am venit acasă, fiica mea a început să strige, m-am uitat la brad și șarpele stătea drept și înfășurat în jurul copacului”, a declarat femeia, conform presei străine.

Când vecinul a ajuns la fața locului, s-a speriat la fel de tare de șarpele imens care se încolăcea tot mai tare și a fugit de acolo. Se pare că femeia ar mai fi găsit de-a lungul timpului alte reptile în casă, însă niciodată nu s-a speriat atât de tare, având în vedere că șarpele stătea într-un loc așa de ciudat.

Femeia a fost cea care a decis să cheme specialiștii pentru a rezolva cazul, însă până la venirea acestora, ea a stat cu ochii pe șarpetimp de 40 de minute, pentru a se asigura că lucrurile nu scapă de sub control și șarpele nu pleacă în alt loc. Norocul femeii a fost că șarpele nu era unul veninos, ci unul de copac, care nu face niciun rău. Specia respectivă este foarte răspândită în Australia și de multe ori intră în casele oamenilor.

Atunci când vedem un șarpe, specialiștii recomandă să nu îl lovim, ci să încercăm să îl punem într-o sticlă, cu ajutorul unui băț. Dacă ne panicăm, la fel o va face și șarpele. Dacă specia nu e periculoasă, o putem elibera afară. Dacă vedem șarpele afară, îl putem ignora, pentru că el nu va veni după noi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top