Connect with us
A murit Lin Qi, miliardarul care a produs jocul Game of Thrones

Externe

A murit Lin Qi, miliardarul care a produs jocul Game of Thrones

Miliardarul Lin Qi, cel care a produs celebrul joc de strategie bazat pe serialul Game of Thrones, s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani. Acesta ar fi fost ucis de un apropiat, conform unui comunicat emis de poliția din Shanghai.

Miliardarul Lin Qi a fost otrăvit

Lin a lăsat în urma sa o avere de aproape 6,8 miliarde de yuani (1,3 miliarde de dolari), potrivit listei Hurun a celor mai bogați oameni din China. Acesta a fost unul dintre cei mai apreciați dezvoltator de jocuri online sub umbrela companiei Yoozoo, al cărei președinte și director executiv era.

Principalul suspect în acest caz este un coleg, foarte apropiat al lui Lin Qi, cunoscut momentan doar după numele de familie Xu. Polția nu a oferit până șa această oră mai multe date despre suspect.

Mai mulți foști și actuali angajați s-au strâns în fața companiei pe care Lin a condus-o pentru a-l plânge și a-și arăta respectul față de cel care le-a fost șef și coleg. Compania a emis un comunicat emoțional pe microblogul său oficial de Weibo. Postarea a devenit în scurt timp virală și a strâns milioane de reacții pe rețelele de socializare.

“La revedere tinerețe. Vom fi împreună, vom continua să fim buni, vom continua să credem în bunătate și vom continua lupta împotriva a tot ce e rău”, arată comunicatul.

În presă au apărut mai multe specualții conform cărora miliardarul Lin a fost otrăvit cu un ceai pu’er, o băutură fermentată chinezească. Suspectul ar putea fi Xu Yao, cel care conduce divizia de producție a filmelor în cadrul Yoozoo, un prieten foarte apropiat al lui Lin Qi.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top