Connect with us
Cum se simte artistul de 32 de ani diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală

Externe

Cum se simte artistul de 32 de ani diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală

Un artist celebru în vârstă de doar 32 de ani se luptă cu o boală nemiloasă. A fost diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, o tumoră care din păcate nu poate fi operată. Tom Parker este membru al formației The Wanted și a primit un diagnostic crunt.

Diagnosticat cu cancer la 32 de ani

Tom Parker de la The Wanted este cel care a primit cruntul diagnostic. Artistul în vârstă de 32 de ani are o tumoră cerebrală care nu poate fi operată. Diagnosticul este de glioblastom în stagiul al IV-lea.

Într-un interviu pentru publicația ok.co.uk, artistul a declarat că este șocat de ceea ce i se întâmplă. El a spus că simțea că ceva nu este în regulă cu el, dar nu se aștepta la un așa diagnostic.

„Sunt încă într-un șoc complet, este atât de mult de procesat. Știam că ceva nu este în regulă cu mine, dar nu m-am așteptat niciodată să fie asta. Nu te gândești vreodată că ți se va întâmpla asta”, a declarat Parker într-un interviu pentru publicația ok.co.uk.

Cum se simte artistul de 32 de ani diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală

Parker are doi copii mici. Vestea bolii sale a căzut ca un trăsnet peste întreaga familie. Artistul este determinat să lupte cu boală și să trăiască alături de familia lui. Din nefericire, speranța medie de viață pentru boala de care suferă variază între trei luni și 18 luni de la stabilirea diagnosticului.

Tom Parker urmează ședințe de radioterapie și chimioterapie. Într-un mesaj postat recent pe Internet, artistul a mulțumit soției sale care îi este alături necondiționat și care are grijă de cei doi copii, dintre care unul este nou născut. Tom a declarat că este recunoscător pentru toți cei din familie care îl susțin, dar și pentru managerul său care face eforturi să-i fie alături cu tot ce are nevoie în această perioadă extrem de grea.

Parker a fondat grupul The Wanted în 2009, împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness și Nathan Sykes. Ei au devenit cunoscuți în 2010 cu piesa „All Time Low”, care a ajuns pe primul loc în topul britanic al single-urilor.

Trupa s-a desființat în 2011, iar membrii ei au luat-o pe drumuri separate în cariere solo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top