Connect with us
Miracol de Crăciun! A aflat că este însărcinată chiar înainte să nască

Externe

Miracol de Crăciun! A aflat că este însărcinată chiar înainte să nască

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului. Crăciunul este plin de magie, de iubire, de fapte bune. Se zice că în preajma sărbătorilor de iarnă se petrec cu adevărat minuni, ceea ce a simțit-o și o femeie din Statele Unite ale Americii.

A născut de Crăciun, deși nu știa că e însărcinată

O tânără din SUA a aflat că este însărcinată cu 30 de minute înainte de a naște. Ally Opfer, în vârstă de 26 de ani, nu s-ar fi gândit niciodată că este însărcinată, mai ales pentru că nu avea niciun semn că este ar purta un copil în pântece.

Ea a simțit ceva ciudat atunci când a mers la repetiții cu majoretele și a realizat că nu mai poate sta în picioare. Ea nu s-a îngrășat deloc, avea un stomac plat și, mai mult, a făcut un test de sarcină care a ieșit negativ.

„Nu mă îngrășasem, nu mă simțeam obosită. Stomacul meu era plat. Nu aveam cum să fac un copil. Totuși, pentru că durerea nu mă lăsa, am acceptat să fac un test de sarcină, doar pentru a fi sigură. A fost negativ, dar durerea era agonizantă ”, a spus Ally.

Când a ajuns la spital, medicii i-au dat vestea cea mare. Cu doar o jumătate de oră înainte de a naște, a aflat că poartă în pântece un copil.

„Medicii mi-au spus că sunt însărcinată și că am intrat în travaliu. El a fost cel mai bun cadou de Crăciun, de care nu știam că am nevoie. A fost un adevărat miracol de Crăciun.”, a mai povestit ea.

Copilul s-a născut perfect sănătos și are acum 4 ani. Mama este foarte fericită că a avut parte de un asemenea miracol chiar în preajma sărbătorilor. El este un copil vesel, distractiv și foarte inteligent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ally Opfer (@allllyy_op)

Și în România au avut loc astfel de situații. Chiar la începutul anului 2020, o femeie de 37 de ani a născut la Iași fără să știe că este gravidă. Femeia chemase ambulanța pentru că avea dureri abdominale. Ea nu se aștepta să fie însărcinată, având în vedere că avea probleme cu menstruația de mai bine de doi ani, ceea ce a făcut-o ca absența ei să nu îi dea de gândit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top