Connect with us
Accident mortal cu un tir românesc în Ungaria. Un român a murit

Externe

Accident mortal cu un tir românesc în Ungaria. Un român printre victime

Accident rutier deosebit de grav în Ungaria. Accidentul s-a produs duminică dimineață, puţin înainte de ora 7, pe drumul naţional 4, în apropiere de Duren.

O dubiţă în care erau trei tineri, doi de 20 de ani, unul de 21, a intrat într-un TIR românesc. Doi dintre tineri aveau 20 de ani şi cel de-al treilea 21 de ani.

Din păcate, în urma tragicului eveniment, medicii nu au mai putut face nimic iar tânărul și-a pierdut viața la spital.

Accident rutier mortal în Ungaria

Şoferul dubiţei are 20 de ani şi autorităţile au stabilit că el consumase droguri. Tânărul conducea cu o viteză extrem de mare şi a intrat pe contrasens deoarece a pierdut controlul maşinii.

Şoferul român în vârstă de 47 de ani conducea camionul în mod regulamentar şi, din fericire, a scăpat cu viaţă. El nu a fost găsit vionovat de producerea groaznicului accident deoarece a respectat toate regulile de circulaţie, potrivit observator.tv.

Şoferul dubiţei, 20 de ani, consumase droguri, aşa cum a stabilit poliţia, după efectuarea testelor de sânge. Dubiţa avea viteză extrem de mare, spun martorii. Aceasta a fost și cauza pentru care şoferul a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

Şoferul român, 47 de ani, a scăpat nevătămat şi e considerat nevinovat. Acesta nu a condus sub influența băuturilor alcoolice și nu a consumat droguri. Aceste lucruri au fost stabilite de polițiști în urma testelor.

Totodată, poliția a declarat că acesta nu conducea cu viteză excesivă în momentul impactului.

Citește și Accident cu patru victime la Râmnicu Sărat! Ce s-a întâmplat

Grav accident de circulație seara trecută în apropiere de Focșani. Impactul a avut loc între un autoturism și camion. Evenimentul a avut loc, sâmbătă seară, pe DN 2, la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani.

Potrivit opiniabuzau.ro, șoferul unui Volvo a făcut o depășire pe linia continuă moment în care și șoferul unui TIR care transporta cereale a vrut să vireze spre stânga, încălcând marcajul longitudinal pentru a intra pe un drum lateral.

Șoferul autoturismului nu a mai multe evita impactul, intrând în lateralul camionului.

În urma impactului, trei persoane din Volvo și șoferul TIR-ului au fost răniți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top