Accident mortal cu un tir românesc în Ungaria. Un român printre victime

10.06.2018
Accident mortal cu un tir românesc în Ungaria. Un român printre victime

Accident rutier deosebit de grav în Ungaria. Accidentul s-a produs duminică dimineață, puţin înainte de ora 7, pe drumul naţional 4, în apropiere de Duren.

O dubiţă în care erau trei tineri, doi de 20 de ani, unul de 21, a intrat într-un TIR românesc. Doi dintre tineri aveau 20 de ani şi cel de-al treilea 21 de ani.

Din păcate, în urma tragicului eveniment, medicii nu au mai putut face nimic iar tânărul și-a pierdut viața la spital.

Accident rutier mortal în Ungaria

Şoferul dubiţei are 20 de ani şi autorităţile au stabilit că el consumase droguri. Tânărul conducea cu o viteză extrem de mare şi a intrat pe contrasens deoarece a pierdut controlul maşinii.

Şoferul român în vârstă de 47 de ani conducea camionul în mod regulamentar şi, din fericire, a scăpat cu viaţă. El nu a fost găsit vionovat de producerea groaznicului accident deoarece a respectat toate regulile de circulaţie, potrivit observator.tv.

Şoferul dubiţei, 20 de ani, consumase droguri, aşa cum a stabilit poliţia, după efectuarea testelor de sânge. Dubiţa avea viteză extrem de mare, spun martorii. Aceasta a fost și cauza pentru care şoferul a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

Şoferul român, 47 de ani, a scăpat nevătămat şi e considerat nevinovat. Acesta nu a condus sub influența băuturilor alcoolice și nu a consumat droguri. Aceste lucruri au fost stabilite de polițiști în urma testelor.

Totodată, poliția a declarat că acesta nu conducea cu viteză excesivă în momentul impactului.

Citește și Accident cu patru victime la Râmnicu Sărat! Ce s-a întâmplat

Grav accident de circulație seara trecută în apropiere de Focșani. Impactul a avut loc între un autoturism și camion. Evenimentul a avut loc, sâmbătă seară, pe DN 2, la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani.

Potrivit opiniabuzau.ro, șoferul unui Volvo a făcut o depășire pe linia continuă moment în care și șoferul unui TIR care transporta cereale a vrut să vireze spre stânga, încălcând marcajul longitudinal pentru a intra pe un drum lateral.

Șoferul autoturismului nu a mai multe evita impactul, intrând în lateralul camionului.

În urma impactului, trei persoane din Volvo și șoferul TIR-ului au fost răniți.