Connect with us
Ashlee Simpson este însărcinată din nou! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

Externe

Ashlee Simpson este însărcinată din nou! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

Ashlee Simspon, sora mai mică a Jessicăi Simpson, este una dintre cele mai celebre cântărețe. Tânăra este căsătorită cu Evan Ross din 2014 și au împreună o fetiță de 5 ani. Artista este însărcinată din nou și a anunțat că va aduce pe lume un băiețel, al doilea copil pe care îl va avea cu Evan. Aceasta mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Ashlee Simpson este însărcinată din nou! Artista și Evan Ross așteaptă un băiețel

Sora mai mică a cântăreței Jessica Simpson, Ashlee, este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni din nou mămică. Evan Ross, soțul ei, o susține în tot ceea ce își dorește și abia așteaptă venirea pe lume a bebelușului. Vestea cea mare a fost făcută în primăvară, iar cei doi au anunțat acum sexul copilului.

Cei doi au împreună o fetiță, Jagger Snow, de 5 ani, iar băiețelul de 11 ani, Bronx, este un copil rezultat din relația lui Ashlee cu fostul iubit, Pete Wentz. Deși cei doi sunt foarte încântați că vor deveni din nou părinți, se pare că cea mică nu este prea încântată de apariția unui nou membru în familie. Ea nu a avut reacția dorită de părinții ei și s-a supărat când a auzit că va avea un frățior și nu o surioară. În cele din urmă, mama ei a reușit să o liniștească și este convinsă că atunci când va veni pe lume băiețelul, toată lumea va fi fericită.

„Jagger ne-a făcut să râdem. Era sigură că va avea o mică surioară, însă, tot este bucuroasă acum!’, a spus Ashlee despre reacția amuzantă a fiicei sale din videoclip.

Ashlee și Evan s-au căsătorit în 2014, iar în același an, ei au dezvăluit că așteaptă un copil, pe micuța Jagger.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top