Connect with us
Un atac cu arma alba asupra a doi politisti a fost comis miercuri, la Bruxelles.

Externe

Atac la Bruxelles, asupra a doi politisti

Un atac cu arma alba a fost comis la Bruxelles. Un barbat inarmat cu un cutit a atacat miercuri doi ofiteri de politie belgieni la Bruxelles, insa vestele acestora antiglont i-au aparat si niciunul dintre agenti nu a fost ranit, a anuntat Politia, citata de AFP.

Politia nu are deocamdata detalii despre identitatea suspectului sau despre motivele atacului care a avut loc intr-un parc din cartierul Molenbeek, unde locuiau mai multi oameni cu legaturi cu atentatele islamiste de anul trecut, de la Paris.

Agresorul a fost arestat de o alta patrula de politie, a anuntat o purtatoare de cuvant a fortelor de ordine, Julie Mampuy.

Citeste si: O bomba a explodat in capitala Belgiei!

“Doi ofiteri aflati in patrula au fost atacati cu un cutit de un barbat in timp ce se aflau in parcul Bonnevie din Molenbeek”, a precizat Mampuy.

“Acestia (ofiterii – n.r.) au fost loviti de mai multe ori cu cutitul, dar au fost aparati de vestele lor antiglont si, din fericire, nu au fost raniti”, a adaugat ea.

In luna august, o politista belgiana a impuscat si ucis un algerian inarmat cu o maceta care a ranit alte doua politiste la Charleroi, la sud de Bruxelles. ISIS a revendicat atacul.

Belgia este in stare sporita de alerta dupa atentatele jihadiste din luna martie, de la aeroportul si metroul din Bruxelles, soldate cu 32 de morti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top