Connect with us
Soferul lui Vladimir Putin a murit in accident

Externe

Masina prezidentiala a lui Vladimir Putin, implicata in accident. Soferul a murit

Presa rusa sustine ca soferul favorit al presedintelui Vladimir Putin a decedat marti dupa-amiaza in urma unui accident rutier, in care a fost implicata masina prezidentiala. Liderul rus nu se afla in masina, atunci când un autovehicul de pe contrasens a intrat frontal in BMW, relateaza Daily Mail, potrivit News.ro.

Citeste si: Politiciana din Rusia, in ipostaze INTERZISE MINORILOR! FOTO

Citeste si: Vladimir Putin: Romania si Ungaria, pe lista reconsiderarii granitelor stabilite de cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata momentul in care masina prezidentiala s-a izbit frontal de un autovehicul marca Mercedes pe bulevardul Kutuzovski din Moscova.

Presa rusa a relatat ca masina prezidentiala era condusa de soferul preferat al liderului rus, iar acesta a murit in momentul impactului. Masina implicata in accident este inregistrata la Consiliul Federal.

Masina, un BMW negru, este inregistrata ca facand parte din masinile de protocol ale Consilului Federal, adica Senatul Rusiei.

Mai multe ambulante au ajuns de urgenta la fata locului, dar medicii nu l-au mai putut salva pe soferul presedintelui. Celalalt sofer a fost transportat la spital, unde se afla in stare critica.

Medicii, care au intervenit la locul tragediei, au sustinut ca soferul prezidential a murit pe loc, in vreme ce soferul masinii Mercedes a fost transportat la spital in stare critica.

Desi soferul ucis nu a fost identificat, se pare ca acesta avea o experienta de peste 40 de ani in spatele volanului.

Autoritatile ruse au confirmat ca investigheaza cauzele accidentului rutier, fara sa dea mai multe detalii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top