Connect with us
Atac terorist în franța - Mulți răniți

Externe

Atacul din Marsilia nu a fost de tip terorist

UPDATE – Atacul comis marţi după-amiază în oraşul Marsilia nu a fost de tip terorist, a declarat procurorul de caz, Xavier Tarabeux.

„Este vorba de o infracţiune de drept comun”, a declarat procurorul Xavier Tarabeux, subliniind că atacatorul nu a avut nicio motivaţie politică.

Autorităţile au precizat că atacatorul a fost împuşcat pentru că s-a opus arestării şi a ameninţat agenţii de poliţie cu un cuţit.

Un bărbat a fost împuşcat de poliţie marţi la Marsilia, în Franţa, după ce a rănit cu cuţitul patru persoane, relatează site-ul laprovence.com.

Conform unor informaţii obţinute de publicaţia citată, un individ a rănit cu o armă albă patru persoane pe principala arteră din centrul Marsiliei.

Starea de sănătate a persoanelor rănite nu se cunoaşte deocamdată.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului ar fi fost vizaţi de unul sau mai multe focuri de armă trase de atacator şi ar fi reacţionat împuşcându-l şi rănindu-l grav pe acesta.

Sursele citate de La Provence nu vorbesc de vreo motivaţie teroristă pentru atac, însă ancheta abia a început.

Agenţia France Presse a relatat anterior, citând departamentul de pompieri, că o persoană a fost rănită cu o armă de foc şi alte câteva au fost rănite cu armă albă la Marsilia.

Ulterior, AFP a transmis că doi trecători au fost răniţi cu o armă albă de un bărbat care a fost apoi împuşcat de poliţie, potrivit pompierilor şi poliţiei.

La sosirea poliţiştilor pe respectiva arteră, agresorul a scos o armă de foc, astfel că poliţiştii au ripostat trăgând asupra lui.AGERPRES

Mai mulţi răniţi în urma unui atac produs în oraşul francez Marsilia

Un individ înarmat cu un cuţit a rănit mai multe persoane, marţi după-amiază, în oraşul francez Marsilia, înainte de a fi împuşcat şi reţinut de poliţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Știre în curs de actualizare

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top