Connect with us
Bancomat jefuit de șobolani?!?

Externe

Bancomat jefuit de șobolani?!?

Incidentul bizar, petrecut în statul indian Assam, a fost descoperit de un technician chemat la fața locului, după ce au existat plângeri potrivit cărora automatul bancar nu mai elibera numerar, scrie The Guardian.

Şobolanii au pătruns într-un bancomat din statul indian Assam (nord-estul ţării) şi au distrus bancnote în valoare de 1,2 milioane de rupii (18.000 dolari), a indicat joi poliţia, citată de AFP.

Acest caz neobişnuit a fost descoperit după ce utilizatorii s-au plâns că bancomatul nu mai livrează bancnote, a precizat poliţia din districutul Tinkusia pentru AFP.

Angajaţii băncii au venit să verifice săptămâna trecută bancomatul şi când l-au deschis au descoperit în interiorul acestuia un şobolan mort şi mai multe bancnote roase.

Se pare că mai multe rozătoare au intrat în aparatul pe care l-au devastat, însă o parte dintre ele au reușit să se elibereze, a precizat comisarul Mugdhajyoti Dev Mahanta.

Cum au reușit să intre în bancomat

Poliţia a efectuat verificari însă nu a descoperit nici o dovadă de infracţiune sau complot. „Se pare ca şobolanii au intrat în aparat printr-o mică deschizatură prin care trec cabluri”, a explicat el.

Citește și: Invazie de șobolani în Paris. Vinovată ar putea fi Uniunea Europeană

Valoarea prejudiciului produs de şobolani se ridică la d 1,2 milioane de rupii (18 000 de dolari), potrivit relatărilor apărute mass-media, care au publicat şi imagini în care se pot vedea bancomatul cu bancnotele de 500 şi 2.000 de rupii distruse de rozătoare.

Gestul de ”protest” al șobolanilor nu a fost făcut fără sacrificii, în maculatura de bancnote ciopârțite din ATM  fiind găsit si un sobolan mort, dupa spusele unui oficial al politiei.

Assam este un stat al Indiei aflat în nord-estul Indiei. Se disting patru tipuri de relief. La nord, lângă granița cu Tibetul, se ridică Munții Himalaya, până la altitudini de aproape 6000 m.

La sud, se întinde câmpia din valea Brahmaputrei, pe o lungime de 680 km. Inundată adeseori în perioada musonilor, ea este delimitată la sud de Podișul Shilong și de prelungirile munților care se ridică în partea vestică a statului Myanmar.

Pe o suprafață relativ redusă, se învecinează munți înalți, văi fluviale și zone colinare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top