Connect with us
Biserica Scientologica din SUA, relationata cu traficul de droguri si proxenetismul

Externe

Biserica Scientologica din SUA, relationata cu traficul de droguri si proxenetismul

Biserica Scientologica din America e zguduita din temelii. Considerata de multa lume o secta, din care fac parte inclusiv celebritati precum Tom Cruise sau Kirstie Alley, este relationata cu traficul de droguri, arme si proxenetism conform unui raport incendiar al FBI, scrie Radaronline.com.

Scandalul pe care il dezvaluie cei de la Radar Online loveste in imaginea unor vedete cunoscute precum John Travolta, Tom Cruise sau Kirstie Alley, membri ai Bisericii.

Fratele lui David Miscavige (capul Bisericii Scientologice), Ronald Jr., ofiter de rang inalt in interiorul acestui cult, a platit mii de dolari pentru prostituate si se ocupa de o retea de proxenetism ascunsa, acesta fiind arestat in mare secret de FBI, noteaza sursa mentionata.

Anchetatorii de la FBI au aflat cum capi ai Bisericii Scientologice, in frunte cu barbatul de 58 de ani, racolau prostituate si se ocupau inclusiv cu traficul de arme, ceea ce le aduce ani grei de puscarie. Din ancheta FBI reies urmatoarele:

Parlamentarul britanic Keith Vaz, implicat intr-un scandal sexual in care apare si un roman

Cum arata virgina de 70 de ani si de ce nu a facut sex pana acum

– Ronald Jr. si alti oameni importanti din Biserica Scientologica plateau prostituate care sa ii insoteasca la tragerile de la poligon;

– Ronald Jr. trata femeile ca sclave (in raport apare un episod in care o prostituata e trimisa sa ii cumpere briose de la McDonalds boss-ului sectei);

– angajarea unor dependenti de heroina pentru a face parte din orgii sexuale la care participau atat femei cat si barbati etc.

Cu toate ca David si-a renegat fratele in urma cu 16 ani, dandu-l afara din Biserica Scientologica, retelele de proxenetism au continuat sa cuprinda Biserica, influenta lui Ronald ramanand la fel de mare si dupa excludere, scriu cei de la Radar Online.

Printre obiceiurile unuia dintre cei mai importanti si influenti oameni care faceau parte din Biserica Scientologica se numara si angajarea unor femei pentru masaje erotice sau a unor fotomodele pentru diferite servicii sexuale bizare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top